2777
2789
عنوان

بچه ای ک همه جا رو خط خطی می‌کنه

1217 بازدید | 38 پست

بچه م دو ساله نیمه هست دایم داره میگه مامان مداد نقاشی دیوار 

فقط میگه رو دیوار نقاشی کنم هر مدل دفتر کتاب هرچی بگید میگیرم اما فقط میگه دیوار دعوا و اینا هم متوجه نمیشه هرچقد میگم بده متوجه نمیشه 

همش سر این داستان دعوا داریم با همسرم  کمک کنید چیکار کنم من 

یه دیوار خونتون رو کاغذ یا مقوی بزن 

بگو فقط روی این دیوار نقاشی بکش 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاغذ یه عالمه بچسبونید به دیوار من خودمم از این نی نیا بودم مامان بابام کلی حرص میخوردن ولی تهش با خودت بگو این بچه که دوباره کوچیک نمیشه بزرگ شه از سرش میوفته الان خوب بچگیشو کنه ولی گلم اگه دوست ندارید کاغذ بچسبونید 

تمام مداد رنگیا بنداز دور بگو هروقت متوجه شدی که باید تو دفتر بکشی بهت میدم  البته با ارامش نه ...

اصلا راه درستی نیست

الان بچه س باید بچگی کنه اشکالش چیه دیوار خط خطی کنه 

برادر زاده ی منم هم سن بچه ی شماست و چند روز پیش راحتی های خونه شون را کلا خودکاری کرد. براش دفتر هم گرفتیم ولی بازم هم همه جا رو خودکاری می‌کنه ، به نظرم   ی طرف دیوار تا اندازه قدش کاغذ رولی بچسبونین تا هر وقت خواست اونجا نقاشی کنه

دیوارها را تا جایی که قد بچه می رسه کاغذ های بزرگ بزنید تا دلش خواست نقاشی کنه شما هم راحت به اموراتت برس 

بعد هم یادگاری براش نگه دارید 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»