2777
2789
عنوان

بچه ای ک همه جا رو خط خطی می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تمام مداد رنگیا بنداز دور بگو هروقت متوجه شدی که باید تو دفتر بکشی بهت میدم  البته با ارامش نه ...

بچه دو سال و نیم موقع تربیتش نیست 

بجه خط خطی نکنه نریزه نپاشه که عقده ای میشه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
قبلا این کارو کردم ب قدر مداد و فشار داد ک کاغذ کنده شد 

ضخیم باشه 

ببین عزیزم در هر حال بچه دردسر داره زیر این کاغذ را اول یونولیت بچسبونید یا ابر یا اسفنج بعد کاغذ بزنید که هر چقدرم محکم فشار داد به دیدار اسیب نزنه 

می دونه وقت و هزینه می بره اما بچه داشتن این دردسرها را هم داره دیگه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

اه یادش بخیر یادمه تا پنج شیش سالگی دیوارای خونمون تابلو نقاشی بود انقدر که نقاشی کشیده بودم😑😂

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
تخته باید با ماژیک باشه باز مداد و خودکار پاک میشن  ماژیک و بکشه ب مبل باید طلاق بگیرم 😂😂🌹

ای باب سخت شد😁

به قیمت سفید شدن موهایم تمام شد،،،ولی آموختم که ناله ام سکوت باشد،گریه ام لبخند و تنها همدمم ،خداااا،،
تخته باید با ماژیک باشه باز مداد و خودکار پاک میشن  ماژیک و بکشه ب مبل باید طلاق بگیرم 😂😂🌹

طلاق چرا مگه بچه شماست فقط 

اصلا اجازه نده به خاطر شیطنت های بچه توبیخ بشی 

بچه دار شدن یه تصمیم دو نفره است پس فقط شما مسیول امور بچه نیستید 

ما مستاجریم و دلیلی نمیبینم بچه دیوارا خط خطی کنه اگر خونه خودم بود دیوارا کاغذ دیواری قابل شست و شو میکردم 

ولی دقیقا تو همین سن دو سالگی مجبور شدم کلی دیوار تمیز کنم که تمیز هم نشد چرا اینقر استرس بکشیم تو سه سالگی یاد گرفت 

نگفتم دعوا کنن که میگید عقده ای میشه چه حرفایی میزنین

مداداش و وسیله های نقاشیشو جمع کن

نه نهههه

چرا اخه

مداد و نقاشی کردن باعث زیاد شدن خلاقیت بچه میشه

خیلی خوبه براشون

من نمیدونم چه راه حلی برای مشکلش هست ولی این که وسایلای نقاشیشو جمع کنه شاید یه مدت راحت باشه اما به نظرم برا خلاقیت بچه خوب نیست

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)