2777
2789
عنوان

بچه ای ک همه جا رو خط خطی می‌کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 38 پست
ما مستاجریم و دلیلی نمیبینم بچه دیوارا خط خطی کنه اگر خونه خودم بود دیوارا کاغذ دیواری قابل شست و شو ...

فقط با دعوا که بچه اسیب نمی بینه 

همین که چیزی که خیلی دوست داره را ازش بگیرند چون اصلا بچه دو سال و نیم متوجه نمیشه که چرا ازش گرفتند فقط احساس فقدان می کنه و این بهش آسیب می زنه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
نه نهههه چرا اخه مداد و نقاشی کردن باعث زیاد شدن خلاقیت بچه میشه خیلی خوبه براشون من نمیدونم چه ...

درسته منم بالا گفتم ولی خب چاره ای نیست ایشون با رنگی شدن دیوارای خونه مشکل دارن واسه همین گفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا ب این فکر نکرده بودم فکر خوبیه ممنون ازتون 

اگر از لحاظ مالی برات سنگین نیست یه قسمت از دیوار را می تونی ام دی اف هم بزنی روی اون کاغذ بزنی

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

ی تخته براش بگیر. بگو رو ابن دیوار فقط

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

من باشم یه دل سیر می بوسمش بعد دیوار ها رو کاغذ می زنم 

می شه یه حمد و صلوات مهمونم کنید 🍀🌱✨🌿💚 برای مردم سرزمینم آرامش، شادی ،سلامتی  ، و *تمرکز روی زندگی خودشون* رو از خدا خواستارم 😇نی نی سایت همه چیز نیست ،یه سایته واسه وقت گذراندن اضافی  اما منتهی کسانی هستن که تنها جایی که می تونن ادعای هویت و بزرگ بودن کنند همین جاست 😇   هرچیزی در تاپیک ها کاربران می گن یعنی چیزی که می خوان بگن و تصمیم با خودشون هست پس اینکه بعضی ها حس کارگاه گجت بودن می گیرن و احساس بزرگ بودن که چیزی فهمیدن ، همش فیکه 😄 صبر چیز خوبیه تقویتش کنید  و با هم دیگه تو تاپیک ها دعوا نکنید 🌱✨ آدما براساس درد هاشون به بقیه آسیب می زنن اما دوست عزیز دیگران که نباید تاوان چالش ها و مشکلات تو رو بدن 🤩  می گما بعضی ها خیلی بیکارن منتظرم تا من تاپیک بزنم بیان دعوا کنند 😂😂😂😂😂😂 می خوای شماره بدید من خودم بهتون پیام بدم که کی تاپیک زدم ☺️😉بیکاری بد دردیه باعث می شه سرت تو زندگی بقیه (تاپیک های بقیه چرخ بخوره) 😪😂 تفنگی که شما داری باهاش حمله می کنی پلاستیکه 😁 ما دوره های عملیش ‌‌واقعیش رو پاس کردیم 😜 کسی که گناه کنه می خنده وارد آتش می شه درحالی که گریه می کنه ✨🌱🍀🌿💚

پسر منم همینه همه مداد ها رو جمع کردیم

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

ماژیک وایت برد بگیر،به راحتی پاک میشه.

مدادهاش رو جمع کن و مداد شمعی بذار دم دستش،راحت تمیز میشه.

من همیشه دیوارهام ،یخچال،لباسشویی کمدهام خط خطی بودن.

گاهی فرش رو جمع میکردم که راحت رو زمین نقاشی کنن

خدا رو شکر نتیجه ی این تحمل کردنها و همراهیم با بچه هامو الان دارم میبینم.