2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تکنیک،کتلتارو همرو سرخ کردی در آوردی سری بعد بریز 

دونه دونه اضافه نکن هم روغنت کف میکنه هم اونایی که سرخ شدن بیشتر روغن به خودشون میگیرن 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد

عزیزم روغن خیلی نباید رو شعله بمونه بسوزه بستگی ب شعله گازت داره ک تا چ حد کم وزیاد یه چن دیقه ک روغن داغ شد برا اینکه متوجه بشی کاملا داغ شده یه کوچولو خیلی ریز از مواد کتلتت بریز یه گوشه از روغن اگه سرخ شد ک داغ شده ولی اگه اون مواد سریع خودشو جمع نکرد یعنی کاملا داغ نشده

با خدا باش و پادشاهی کن....بی خدا باش و هرچه خواهی کن

یکم صبر کن داغ شه بعد یه کوچولو از مواد بریز توش اگه جلز ولز کرده خوبه اگه نه یکم دیگه صبر کن.

چ خلاصه و مفید گفتی من اینو تو 6خط نوشتم 🤣🤣🤣

با خدا باش و پادشاهی کن....بی خدا باش و هرچه خواهی کن

روغن رو بزار گرم بشه،نمک هم بزن اول بک دونه نقلی درست کن بنداز توش یک دقیقه صبر کن بعدی رو بنداز،من که خودم همیشه بکیدرست میکنم با نون میخورم مزش رو چک میکنم بعد بقیه رو سرخ میکنم،درضمن مابع رو یک ساعت داخل یخچال میزارم هم خوشمزه تر میشه هم کمتر روغن میبره البته هیچ اردی توش نمیریزم از یخچال دراوردم ارد میزنم ورز میدم باحرارت متوسط سرخ میکنم

ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز