یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزم روغن خیلی نباید رو شعله بمونه بسوزه بستگی ب شعله گازت داره ک تا چ حد کم وزیاد یه چن دیقه ک روغن داغ شد برا اینکه متوجه بشی کاملا داغ شده یه کوچولو خیلی ریز از مواد کتلتت بریز یه گوشه از روغن اگه سرخ شد ک داغ شده ولی اگه اون مواد سریع خودشو جمع نکرد یعنی کاملا داغ نشده
با خدا باش و پادشاهی کن....بی خدا باش و هرچه خواهی کن
روغن رو بزار گرم بشه،نمک هم بزن اول بک دونه نقلی درست کن بنداز توش یک دقیقه صبر کن بعدی رو بنداز،من که خودم همیشه بکیدرست میکنم با نون میخورم مزش رو چک میکنم بعد بقیه رو سرخ میکنم،درضمن مابع رو یک ساعت داخل یخچال میزارم هم خوشمزه تر میشه هم کمتر روغن میبره البته هیچ اردی توش نمیریزم از یخچال دراوردم ارد میزنم ورز میدم باحرارت متوسط سرخ میکنم