الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دو سالو دو ماهشه، دقیقا عید میخواستم بگیرم کرونا گرفت بعد کروناش وقتی جون گرفت خواستم بگیرم اسهال استفراغ شد همش وقفه افتاده الان ده روز مونده دو سالو دو ماهش بشه
فرمان روايى آسمانها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مىآفريند، به هر كه بخواهد دختر و به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست دانای توانا.
یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
خدایی که فصلها رو افرید وانسان روبهتر از خودش میشناسه گفته دوسالگی،قراره از شیر خودت بگیری نه از شیر،باید به همون اندازه ازاین به بعد شیر گاو بخوره،فقط حواست باشه شیر کم چرب بده،البته دکتر میگه شیر فرا دما جذبش بیشتره وراحت تره،بچه ها که غذاخور میشن شیر مادر رو بیشتر به خاطر جنبه روانیش میخورن تا عادت کنه خیلی خیلی هزار برابر قبل بغلش کن و وقت براش بزار
دوسال و چهارماهشه ی دعا هست برا ترک شیر مادر هستش روی تخم مرغ آب پز خونده میشه از گوگل بگیر دو روز اول خیلی آروم بود ولی امان از روزای بعدش باید صبر ایوب داشته باشی ولی ادم راحت میشه امروز یا فردا بلاخره باید انجام داد فقط یادت باشه اگه گرفتی دیدی ناآرامی میکنه دیگه بهش نده ک بدعادت میشه و نمیتونی از شیر بگیریش بیشتر ببرش پارک جایی ک سرگرم باشه بستنی زیاد بهش بده
بچه کوچک که فقط به شیر وابسته است سخته .بچه شما دو سالش پر شده
دیگه همه چیز میتونه بخوره
شیر مادر نیاز نداره
خیلی راحت تر میشه گرفت
ولی هر چه صبر کنی و بذاری وابستگی بیشتر بشه ،بیشتر اذیت میشه .
فرمان روايى آسمانها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مىآفريند، به هر كه بخواهد دختر و به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست دانای توانا.
من به بچه ام گفتم مریض شدم شیر میخوری دردم میاد دکتر گفته نباید شیرم رو بخوری تاخوب بشم،گفت هر وقت خوب شدی بهم بگو،چند بارم پرسید خوب شدی یا نه،دید نه این ممه ممه بشو نیست قبدشو زد،خودم هم هنوز موندم چطور اون که ممه مامان رو باشکلات وبستنی عوض نمیکرد چطور اینقدر راحت راضی شد