2777
2789

امروز نهم انتقالم بود بی بی زدم ، انگار نه انگار هیچی نشون نداد ، از صبح وا رفتم ی گوشه نشستم خیلی امیدوار و مثبت بودم ، نمتونم باور کنم نگرفته ، هیچ علامتی هم ندارم .. کسی بوده با این شرایط بعد ازمایشش مثبت شده باشه ؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دکتر برا من شنبه اش نوشته بود آزمایش رو ولی من دو روز قبل یعنی پنج شنبه اش، یعنی روز دوازدهم بی بی چک گذاشتم. جنینم هم پنج روزه بود که انتقال دادم. بی بی منفی شد و من حالم خراب. یعنی کلا نا امید. زمینو زمانو به هم رسوندم. هیچ علامتی هم نداشتم. فقط یه لک بینی روز هشتم انتقال که انگار اونم نشونه خوبی نبود چون دکترم آمپول پروژسترونمو دو برابر کرد. نگم برات از اون حس بد ناامیدی که تجربه کردم ولی خدا رو شکر آزمایش بتام مثبت شد و الان دختر یک سالم کنارمه. 

دنبال علامت نباش. تا روزی دکتر برات آزمایش مینویسه پیوند خونی بین تو و جنین برقرار نشده که بتات بره بالا. بابت همین اصلا علامتی وجود نداره. هر چی هرکس تجربه میکنه عوارض داروهاست. همون استرادیول ها و پروژسترونهایی که نوش جان میکنم.

اگه میخوای جواب بگیری ناامیدی رو از خودت دور کن. پر از حال خوب باش. به خدا توکل کن. و چله حدیث کسا و زیارت عاشورا رو هم شروع کن. ایشالا میای همینجا میگی که تست بتات مثبت بوده

ببین دکتر برا من شنبه اش نوشته بود آزمایش رو ولی من دو روز قبل یعنی پنج شنبه اش، یعنی روز دوازدهم بی ...

راااست میگی ؟؟ یعنی میشه ؟؟ یکی از بدترین حسای دنیاس بی بی چک منفی 😞 من خیلللی با روحیه قوی و باامید فراوان ، انتقال دادم ، یعنی دلبستم بهشون ، وقتی بی بی رو دیدم انگار سقف آسمون خراب شد رو سرم ، خشک شدم .... 

شما روز ۱۲ زدی نشون ندادد ؟؟؟ اخه نشون میده که ... خیلی حالم بهتر شد عزیززززم ... خدا نی نی تو برات نگه داره .... ممنونم ازت ک گفتی