2789

کسی خبر داره؟

گفتن۲۰ خراد....هنوز که خبری نیست

اه

۳ تا حاجت مهم دارم، خیلی مهم....اگه امضامو دیدی برام ۳ تا صلوات بفرست، از خدا میخوام بحق امام حسین این صلوات هارو درحق آرزوهای خودتم براورده کنه....❤کاربری دومه🤦‍♀️

تا آخر خرداد 

گفتن معلوم نیست چه روزی

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

تا آخر خرداد  گفتن معلوم نیست چه روزی

عجب بی برنامه بازی در میارن

خودشونم نمیدونن کی میاد

۳ تا حاجت مهم دارم، خیلی مهم....اگه امضامو دیدی برام ۳ تا صلوات بفرست، از خدا میخوام بحق امام حسین این صلوات هارو درحق آرزوهای خودتم براورده کنه....❤کاربری دومه🤦‍♀️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

وای منم منتظرم دیروزم تاپیک زدم گفتن ۲۵ خرداد

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
وای منم منتظرم دیروزم تاپیک زدم گفتن ۲۵ خرداد

سازمان سنجش گفته معلوم نیست🤨

عجب بی برنامه بازی در میارن خودشونم نمیدونن کی میاد

شما چی دادی  برا چه شغلی 

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
شما چی دادی  برا چه شغلی

آموزگاری ابتدایی

آموزگاری ابتدایی

برات صلوات فرستادماامضا

لطفاً شما هم برام صلوات بفرست شوهرم قبول بشه شدید نیاز داریم ب این

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

برات صلوات فرستادماامضا لطفاً شما هم برام صلوات بفرست شوهرم قبول بشه شدید نیاز داریم ب این

ممنونم ازت

چشم حتما، ان‌شاالله حاجت روا بشی