2777
2789
عنوان

اشتها نوزاد دو ماهه کمه

658 بازدید | 8 پست

شیرم کمه رگ نمیکنه . اما همون زود ول میکنه شیرخشک گفتم کمکی بدم سی سی سی فقط اونم بزور قطره چکون توف میکنه وزنگیریشم این ماه نیم کیلو بوده قطره اد میخورد باز دوروزه نمیخوره .انگار معدش کوچیکه .😑

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه فکر میکنی شیرت کمه  حرف مردم ول کن بهش با خیال راحت شیرخشک بده  سر شیشه اونت بگیر شب ...

اخه طعم شیرخشک دوس نداره دو نوع گرفتم اپتامیل ک اصلا نخورد شیشه و پستونک نمیگیره اگر اونت هزینه کنم نگیره چی🥴

همینجورین، پسر من هفت ماهشه در حال حاضر دارم از دستش سکته میکنم بدنم داره میلرزه از عصبانیت

حالا ۷ ماه بازیگوش میشن طبیعیه ولی اینکه ۲ ماهشه زود ول میکنه سینه رو انگار اصلا معده نداره۰

حالا ۷ ماه بازیگوش میشن طبیعیه ولی اینکه ۲ ماهشه زود ول میکنه سینه رو انگار اصلا معده نداره۰

پسر منم از اول همین بود. از همون اول چون شیر خودمو کم میخورد مجبور بود شیرخشک هم کمکی بهش بدم. یواش یواش شیر خودمو ترک کرد و فقط شیرخشک میخورد. الانم دو ماهه با بدبختی بهش غذا میدم. حتی شیرخشکشم به زور میخوره.

از اول هرجوری باشن بعداً هم همونن

پسر کوچولوی قشنگم❤️ چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی🧿😍😘😋
اخه طعم شیرخشک دوس نداره دو نوع گرفتم اپتامیل ک اصلا نخورد شیشه و پستونک نمیگیره اگر اونت هزینه کنم ...

اپتامیل زیاد خوشمزه نیست کلا 

بببن یه روشب هست که معمولا برای تست کردن استفاده میشه 

شما به شیرخشک حال حاضر نی نی اتون یکم خیلی کم نبات بزن و شیرین کن یکم نه زیادا 

ببین اگه خورد پس مشکلش با طعم اون شیرخشکه و باید عوضش کنی اگه نخورد یعنی کلا شیرخشک دوست نداره 

اگه رفلاکس و آلرژی و مشکل خاصی نداره شیرخشک نان هم امتحان کن نسبتا خوشمزه اش 

البته تسته دیگه 

من پسرم تا ۲ ماه شیرخشک و پستونک خورد بعد از ۲ ماهگی اصلا لب نزد حتی شیرین هم میکردم نمیخوره کلا مشکل داشت باهاش 

حالا شما هم تست کن ببین چه نتیجه ای میگیری