2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم اقدامم

دوتا سقط داشتم یکی ۱۰ هفته یکی ۵ هفته

تنبلی دارم

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
الهی بگردمالان چند ماهه اقدام هستین؟!

اولی بعد ۱۵ ماه نازایی باردار شدم

اسفند ماه سقط شد

بعد دوماه اقدام کردم همون ماه اول باردار شدم ولی اونم شيميايي  بود 

الان یه ماه اقدام نکردم و پروید شدم منتظرم پریودم تموم شه اقدام کنم

چون تو بازداری شيميايي نیاز نیس استراحت کنی

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
من سه ماه اقدام کردم نشد الان ماه چهارمم😔

عزیزم سه ماه که چیزی نیس انشااله باردارمیشی

اگه تنبلی تخمدان داری کلوموفسن بخور حتما نتیجه میگیری

من الان ۲ ساله اقدامم ۲ تاهنوز سقط داشتم