2777
2789
عنوان

بچه ها امکان داره بیبی چک الکی بزنه

148 بازدید | 13 پست

صب زدم مثبت شد الان رفتم ازمایش خون دادم شب میاد س شش استرس گرفتم ک اشتباه باشع بیبی چکم 

کاش بیشتر وامیسم بعد میرفتم واسه خون سه روز ع پریودیم رد شده

آنان ک میرقصند درچشم کسانی ک صدای آهنگ را نمی شنوند،همیشه دیوانه ب نظر می آیند💃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه. مگر اینکه امپول هاش سی حی زده باشین و قبل دو هفته بعد از تزریق بی بی چک زده باشین. 

مبارک تون باشه ان شاءالله 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
نه. مگر اینکه امپول هاش سی حی زده باشین و قبل دو هفته بعد از تزریق بی بی چک زده باشین.  مبارک ...

ن امپول نزدم

من ۱۳روزه پریودیم رد شده ۴شب پیش بی بی زدم منفی بود البته شب زدم ادرارم خیلی شفاف بود

درد پری گاهی دارم نمیدونم باردارم یانه

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
من ۱۳روزه پریودیم رد شده ۴شب پیش بی بی زدم منفی بود البته شب زدم ادرارم خیلی شفاف بود درد پری گاهی ...

انشاالله ک باردار باشی

ن امپول نزدم

مبارکه... برای منتظرا دعا کن. 

ان شاءالله به سلامتی بغلش کنی. 

صدقه بده. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
من ۱۳روزه پریودیم رد شده ۴شب پیش بی بی زدم منفی بود البته شب زدم ادرارم خیلی شفاف بود درد پری گاهی ...

منم دقيقا همينحوريم 11روز از پريوديم گذشته چهارشب پيش بيبي زدم منفي شد ولي فک کنم دسشويم به غلظت کافي نرسيده بود که زدم هنوزم پريود نشدم ولي دو شب پيش چنان درد پريود گرفته بودم به حدي که شب موقع خواب نوار گذاشتم ولي نيومد چيزي

منم دقيقا همينحوريم 11روز از پريوديم گذشته چهارشب پيش بيبي زدم منفي شد ولي فک کنم دسشويم به غلظت کاف ...

من دوهفته س درد پریودی دارم ولی نمیشه هر آن میگم الان میشم

شما اقدامی بودی؟

من اقدام نکردم جلوگیری هم نداشتم

وزن هدف 70 کیلو تاپایان این تیکر خدایا خودت کمکم کن اراده داشته باشم و انگیزه.وزن اولیه ۱۰۸.بعد ۱۰۴.ودربزج ۹ سال ۱۴۰۰شدم ۹۸در تلاش اومدن وزنم به ۹۰کیلو/از ۴مهر ۱۴۰۱رژیم رو شروع کردم/از وزن ۱۰۴ونیم درتاریخ ۱۳ابان رسیدم به۹۷ونیم✅...۲۲ابان وزن ۹۶✅8اذر95و800
من دوهفته س درد پریودی دارم ولی نمیشه هر آن میگم الان میشم شما اقدامی بودی؟ من اقدام نکردم جلوگیری ...

اره تو اقدامم ولي خب از اول پريوديام نامنظم هست دکتر هم رفتم ولي ميگن از استرسه من گاهي دلم تير ميکشه ولي خب تو اين چندروز که پريودم عقب افتاده دو روز خيلييي درد پريودي داشتم