2777
2789

خواهرش هی میگه برام شارژ بگیر اینم میگیره حالا من شارژبخوام یه هفته طول میکشه بزنه برام😑دیروزم داشتم گوشیشونگاه میکردم دیدم خواهرش قبض ابشونو براشوهرم اس ام اس کرده رفتم اس ام اس بانکم دیدم همون مبلغ قبض نیم ساعت بعدش از حساب کم شده ...بعدش به شوهرم میگه خواهرت براچی زنگ زده بود چی میگف گف هیچی حال واحوال میکرد بعدشم من عصبی شدم که پس پیامک قبض چیه که دیوونه شد پاشد به من سیلی زد😑😑😑😑یعنی خاااک توسرش که برامن پول نداره ولی پول لب خواهرشو میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خواهرش شوهر و درآمد نداره؟ پس میده ؟

اگر جواب سوال اول داره و جواب سوال دوم نه هست باید بگم حق داری 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

خیلی وقتام میگه ۵۰ یا ۱۰۰ بزن به حسابم فلان جام لازممه میدم ولی بعدش نمیده به شوهرم میگه تورو احمق گیراورده چطوربه باباش یا بقیه داداشاش نمیگه؟؟؟اونا که همشون وضعشون خوبه 

خوب کاری مگه فضولی ، تو کارا مردا نباید دخالت کرد

اگه برا خودشم خرج میکرد که حرفی نبود 

چرا درست متنو نمیخونی 

یک طرفه قاضی نرو

آدما چهار دسته‌ان:یا ممدن یا علی یا فاطمه یا زهرا                بقیه دوستای اینان😐😕😂

نه خودتو ناراحت کن نه عذاب بده...اگه میخواست درست بشه میشد...فدای سرت بزا خرج کنه...توام خرج کن...خرج بزار رو دستش که دیگه نتونه از پس خرج خواهرش بر بیاد...من نمیدونم اینا چجوری دلشون میاد داداششون هزینشونو بده تو این‌گرونی و سختی

خوب کاری مگه فضولی ، تو کارا مردا نباید دخالت کرد

پس باید فقط بهشون سرویس بدیم و اونا تو کارمون دخالت کنن؟

چهارتا مثل تو اینقد پرروشون کردع

من نظرمو ميگم لطفا اگه مخالف هستيد ريپلاي نكنيد قرار نيست همه مثل هم فكر كنن