2777
2789
عنوان

شوهرم نمیاد خونه مامانم اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 2752 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ازدواج کردم شوهرم گاهی وقتا قهر میکنه چند ماهی خونه بابام نمیاد. منم نمیرم خونه مادرش.... بعد هی مادرش غر میزنه میگه زنت رو بیار... دیگه چاره نداره بیاد ونه بابام تا برم

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 
اره اینم هست خیلی ام آروم گفت چون راجب مادرش بود خیلی بهش برخورد اون میگه مادرش خداشه  مامانم ...

خب چرا مامانت این حرفو به شوهر شما زد! تقصیر شوهر شما چیه!

وقتی مادرشوهرتون زنگ زد که چرا غذا براشون درست نکردی خودتون میگفتید که کار دارید و مشغولید

یا خودتون در مورد این موضوع به همسرتون میگفتید

بنظرم مادر شما نباید اینجوری میگفت

شکسته کردن تدریجی خودتو میخوای ؟...  این وضع بدتر میشه تا به فلج شدن برسه اگر واقعا اینشکلیه چ ...

خانواده پدریم مشکل اعصاب دارن یکم که عصبی زیاد میشیم یا ناراحتی زیاد میشه معمولا به سکته ام میرسه سر همون گفتم زمان میخوام ببینم میتونم با این قضیه کنار بیام یا نه که بگم میمونم یا نه چون الان ۱ ماهه من کنار نیومدم و هر روز دارم گریه میکنم و جلوی بقیه میخندم که مثلا حالم خوبه. اگه نتونم کنار بیام تا آخرش همین میشه سر همون گفتم نظراتم بدونم مرسی از شما 🌹❤️

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
اره اینم هست خیلی ام آروم گفت چون راجب مادرش بود خیلی بهش برخورد اون میگه مادرش خداشه  مامانم ...

درست میگه مامانت فعلا نامزد هستید باید رسمی باشه یعنی چی بیا غذا درست کن ،به خدا اولین باره می‌شنوم ،بردار شوهرت جونه نمیتونی راحت باشی ،مامانت میخواد ارزش تو حفظ بشه والا

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره،😍💕
ینی هنوز عروسی نکردید؟ اگ ن ک بشین مفصل فکراتو بکن ایشون از همین قهرن تا کی مثلا

نه هنوز نرفتیم سر خونه خودمون سر همون گفتم فکرامو کنم قبل شروع زندگی

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

آها اون مادرش خداشه شما مادرت چیه؟.

مادر اون حق داره زنگ بزنه به شما و گله کنه اما مادز شما حق نداره پشت بچش در بیاد. 

یه مدت سر سنگین باش بگو مامانم راست گفته و بگو اگه نیای منم متقابلا نمیام. 

ببین مادرت اصلا حرف بدی نزده.ایشون اصلا دلش نمیخواد انتقاد بشنوه ،پس فردا روزی اگه توام بخوای به حق گله ای از خانوادش بکنی همینطور باهات قهر میکنه

بگو باشه پس منم دیگه منزل خانواده شما نمیام تا شما بفهمی چقدر کارت زشت و بی احترامی و اشتباهه. هر بز ...

گفتم بهش گفت مهم نیست نیا من اسراری ندارم بیای دلت خواست بیا نخواستی نیا احترام خودتو میرسونی 

شااااید چون هنوز با خانواده ات رفیق و اخت نشده زود ناراحت شده و برخورد کرده

هر چند که این رفتار خیلی بچگانه است و در شان یه ادم بالغ نیست

شوهر منم یه بار توی سفر با خانواده ام مامانم فقط بهش گفت چقدر زیاد خرید میکنی انقدر بهش بر خورده دیگه باهاشون نمیاد سفر 

البته به من اجازه میده باهاشون برم و منم بدون ایشون با خانواده ام میرم و خیلیم خــــــــــــوش میگذره:)) 

بعد هی جاهای مختلف توی تلویزیون نشون میده من میگم عههه ما اینجا رفتیم چقدرم خوش گذشت :) ایشونم به افق خیره میشه :))) 

حالا مثلا مامانم اینا بگن چرا نمیاد میگم کار داره تازه نیاد بیشترم خوش میگذره:)) میخندیم و تمااام

برای شما عاقلانه اش اینه که از مشاور کمک بگیری

بهزیستی مشاور رایگان تلفنی داره

۱۴۸٠

آسمان همه ی ما آبی است .....  
 خانواده پدریم مشکل اعصاب دارن یکم که عصبی زیاد میشیم یا ناراحتی زیاد میشه معمولا به سکته ام می ...

پس یعنی مادر اونم به تو دستور داده توام باید قهر کنی؟ مگه میدون جنگه آخه؟باید خوب فکراتو بکنی ودنبال یه راه حل اساسی باشی