2777
2789
عنوان

شوهرم نمیاد خونه مامانم اینا

| مشاهده متن کامل بحث + 2765 بازدید | 49 پست
دیگه خیلی مغروره میخوای با مامانت صحبت کن بهش زنگ بزنه(البته ممکنه این کارو کنه بد عادت بشه ) یا خ ...

نمیدونم باز باهاشون صحبت میکنم ولی خیلی ناراحتم هر کی حرفای منو میدید پشیمون میشد ولی اون هیچ وقت به حرفام گوش نمیده چون ۱۱ سال ازم بزرگترها فکر می‌کنه همه چیزو می‌دونه ... 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
عزیزم برای اینکه نمیاد خونه پدرتون میخواین جدابشید؟ همسر منم نمیاد. نکه ناراحت باشه کلآحوصله مهمون ...

انشالله مرسی عزیزم لطف کردی نه حقیقتش خیلی دارم اذیت میشم همش میاد منو بر میداره میریم بیرون یا خونشون بعدشم منو پیاده می‌کنه جلو در می‌ره خیلی ناراحتم 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه هنوز نرفتیم سر خونه خودمون سر همون گفتم فکرامو کنم قبل شروع زندگی

ب عنوان کسی ک شوهرش نمیره خونه پدرش دارم بهت میگم ک جدی باهاش برخورد کن

مادر شوهر منم خدا لعنتش کنه شوهرمو پر میکرد حالا سه ساله ک شوهرم نمیاد خونه پدرم همیشه سر بار مردمم ک برم خدنه پدرم یا بخام از اونجا برگردم خونه خودم .همین قطع رفت و امد کینه رو بیشتر میکنه جوری خواهرم ازدواج کرد بعدش اومد خونمون شوهرم اصن محل نداد گف چرا گفتی بیان

ببخشید زیاد گفتم بازم هس ولی نمیشه همرو تایپ کرد

یه جوری همتون عرق میخورید و گل میکشید که روم نمیشه بگم من هنوز شیر کاکائو با کیک میخورم❗✴

شما باید مشکلتونو خودتون حل میکردید شما قراره با اون خانواده رفت و آمد کنید پس باید خودتون راه های ارتباطی رو میدا کنید

واقعا مادرتون نباید حرفی میزد یه کم سیاست باید به خرج میداد

وقتی یه رابطه داره شکل میگیره و اوایلشه خیلی باید با احتیاط رفتار کرد چون به شدت شکننده ست

میتونستید طور دیگه ای بیان کنید و شرمنده ش کنید

انشالله مرسی عزیزم لطف کردی نه حقیقتش خیلی دارم اذیت میشم همش میاد منو بر میداره میریم بیرون یا خونش ...

میدونم.

درکت میکنم.

اما نباید جبهه بگیری.

مردامغرورن و گذشتتشون کمه.

صبرو سیاست همه چیو درست میکنه

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
خب چرا مامانت این حرفو به شوهر شما زد! تقصیر شوهر شما چیه! وقتی مادرشوهرتون زنگ زد که چرا غذا براشو ...

اخه هر هفته داره می‌ره شمال باور کن شاید تو سال ۳ ماه سر جمع تهران باشه همش شماره پسرشو ول می‌کنه می‌ره منم نرم بپزم میمونه پسرشم کلید نداد بهم منم نبرد انتظار داشت مامان من درست کنه براش اونم گفت من چقدر درست کنم

گفتم بهش گفت مهم نیست نیا من اسراری ندارم بیای دلت خواست بیا نخواستی نیا احترام خودتو میرسونی 

اگه واقعا گفته باشه بدم نیست از شر خیلی مصائب راحت میشی بهانه ات به خانواده شوهرت اینه که چون ایشون نمیاد میخوام بفهمه چقدر کارش بده:)) 

خداییش بعضی مردها خیلی بدن میگن من ناراحتم کلا کات، تو هم نباید بری خونه بابات تازه بایدم بیای خونه بابام

آسمان همه ی ما آبی است .....  
نمیدونم باز باهاشون صحبت میکنم ولی خیلی ناراحتم هر کی حرفای منو میدید پشیمون میشد ولی اون هیچ وقت به ...

شوهر منم ۱۰ سال از من بزرگتره و تک پسره

زمانی که عقد بودیم یه بار به صورت اعتراض ولی آروم بهش گفتم که چی منو میبری خونتون طبقه بالا بعد خودت ۵ ساعت ۶ ساعت میری پایین پیش مامان و خواهرت و من تنهام پایین هم که نمیداری بیام

نمیدونی چه دعوایی شد گفت مگه ندیدی تک پسرم مادرم انقد بهم وابسته ست

اونجا فهمیدم این راهش نیس و فقط سیاست جواب میده

الان ۷ سال از زندگیمون میگذره و واقعا شوهرم عاشقمه و همیشه حرف حرف منه

هنوز هم با سیاست رفتار میکنم و رگ خوابش دستمه

درست میگه مامانت فعلا نامزد هستید باید رسمی باشه یعنی چی بیا غذا درست کن ،به خدا اولین باره می‌شنوم ...

اره من حق میدم به مامانم ولی این نمیاد خیلی دارم اذیت میشم همش فامیلا میان خونمون میگن بگو شوهرتم بیاد بشینیم باهم هر سری یه بهونه من نمی‌خوام مشکلاتمو همه بدونن تو خانواده 🤦🏻‍♀️

ببین مادرت اصلا حرف بدی نزده.ایشون اصلا دلش نمیخواد انتقاد بشنوه ،پس فردا روزی اگه توام بخوای به حق ...

اره این هست من هر سری از خودش ایرادی گرفتم به حدی ناراحت شده که باهام بحث کرده ولی راجب هر شخص دیگه ای حتی خانواده اش سعی کرده با آرامش گوش بده و آرومم کنه ولی خوب نمیتونم از خودش بدی بگم

شااااید چون هنوز با خانواده ات رفیق و اخت نشده زود ناراحت شده و برخورد کرده هر چند که این رفتار خیل ...

مرسب لطف کردید نه اتفاقا اون کلا خونه ما بود هر شب میومد و خیلی دیگه صمیمی بودیم ولی یهو اینجوری کرد 🤦🏻‍♀️ کلا نمیاد الان

دانشگاه میری یا مدرسه؟؟

من ۱۸ سالمه آخرین سال دبیرستانم

پس یعنی مادر اونم به تو دستور داده توام باید قهر کنی؟ مگه میدون جنگه آخه؟باید خوب فکراتو بکنی ودنبال ...

همون بهش گفتم گفتم ببین مادر تو ام به من گفت من میتونستم گوشی رو روش قطع کنم حس خوبی میداد بهت مامانم مگه بهت چی گفت لج کرده 

با اینکه ۱۱ سال ازم بزرگترها و ۲۹ سالشه ولی خوب میگن درک من از اون بیشتر

حقیقتش اون از بس تو اجتماع نرفته اینا رو واقعا بلد نیست همش تو شرکت و دانشگاه و اینا بوده اصلا وقت نکرده یاد بگیره اینا رو

شما باید مشکلتونو خودتون حل میکردید شما قراره با اون خانواده رفت و آمد کنید پس باید خودتون راه های ا ...

میدونید پسرش به من کلید نداد که برم اون انتظار داشت مامانم بپزه و بزاره مامانمم ناراحت شد گفت این هر سری همین کارو می‌کنه منم نبرد که براش بپزم کلی ام  با من بحث کرد که چرا چیزی نباید بپزید مادرشم خبر نداشت به من کلید نداده به من زنگ زد که چرا نمیری براشون درست کنی