2821
2789

واقعا به این چیزا اعتقاد داری؟😶

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس ششمی چیه😂😐

😂😂

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست 💙من امیدم به خدا💖بعد خدا هم به خداست💫تو همانی که دلم لک زده لبخندش را 🖤 او که هرگز نتوان یافت همانندش را🥀              یه صلوات واسه شادی روح باباجونم می فرستید؟🙏🏻🥀                     آقایون درخواست دوستی ندن🤚🏻        تا نیایی گره از کار بشر وا نشود💚درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود🌱 یا اباصالح المهدی (عج) ادرکنی🍃
نم

حس ششمی؟؟

میتونی از من بگی

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ای خدا کی نسلتون منقرض میشه😒

😍✨خدا جونم تو تنها پناهمی❤️حتی اگه بدترین بشم تو بخشنده ی گناهمی😍❤️اگرچه کشته عشقیم، در زمان قصاص...خوش آنکه دست ببوسیم قاتل خود را... 
نم

شما همون کاربر عزیزدلخدا هستید؟ ۲ تا کاربری دارید اخه😘😘😘

برای بیمار سرطانیمون دعا کنید.از سال 96 خواننده خاموش بودم و الان تصمیم به عضویت گرفتم.ممنون میشم برای بیمار سرطانیمون دعا کنید. و همچنین دعا کنید کارم جور شه انشاالله و بتونم از اینجا برم...اجرتون با اقا امام زمان ( عج) اللهم عجل لولیک الفرج.
ارع فداتشم اون یکیو  خودم لغو کاربری زدم

نه ،، قربونت برم کاربریت بازه لغو نیس که😄🥰😘

@عزیزدلخدا  

بیا ،،ببین بازه 

برای بیمار سرطانیمون دعا کنید.از سال 96 خواننده خاموش بودم و الان تصمیم به عضویت گرفتم.ممنون میشم برای بیمار سرطانیمون دعا کنید. و همچنین دعا کنید کارم جور شه انشاالله و بتونم از اینجا برم...اجرتون با اقا امام زمان ( عج) اللهم عجل لولیک الفرج.

من فقط میتونم حدس بزنم چند روز دیگه پریود میشم

آیا درست باشه آیا نباشه 🤷🏻‍♀️

اگه این حس ششمه برات ف•ل بگیرم😂😂😂😂

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز