2777
2789
عنوان

نذر کردم برای کسایی که بچه‌دار نمیشن.شمام دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 34 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم برا من دعا کن همین ماه باردار بشم ،خیلی وقته منتظرم و کلی دوا درمون کردم ....

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

@رخساره64  

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
@سیلواناااااز    سمانه @منتظرررررظهور    فرزانه @mahorوmahor   &n ...

شیدای عزیزم بغضم همین الان ترکید خیلی تو رو فرزانه دعا کردم ...دست خودم نیس که به خدا میگم لاقل به این دوتا دوستم نگا کن....انشالله سال بعد همین موقع دیگه تو تاپیکای بچه داری همدیگه رو صدا کنیم

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
شیدای عزیزم بغضم همین الان ترکید خیلی تو رو فرزانه دعا کردم ...دست خودم نیس که به خدا میگم لاقل به ا ...

فداتشم ان شاءالله سال بعد نینیامون بغلمونه منم وقتی داشتم نماز استغفار میخوندم گریه کردم نمیدونم تاوان کدوم گناهمه ک دعاهام نه در حق شما نه در حق خودم مستجاب نمیشه ولی بدون همیشه دعاگوتم عزیزمی🌹🌹🌹🌹

خدایا خودت برام معجزه کن.

ممنون عزیزدلم.انشاالله ک استارتر هم زایمان خوبی داشته باشن❤️🙏

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
خیلیا بهم میگن اما نمیدونم چرا نمیتونم قبول کنم وگرنه حراحی داشتم میدونم سزارین سخته بخیه شکم بده ول ...

فداتشم مرسی دعا کن، ن بابا دردش بهتر از اینه ک تا چنروز بعد زایمان سزارین درد بکشی

هرچیز ک در جُستن آنی،آنی❤️

از خدا میخوام ادم خوبی مثل شما در حسرت بچه نمونه شیدا جان 

واقعاااااااا ک انسان خوب و مهربونی هستی ک بیاد من و بقیه هستی انشالله خدا عوضشا بهت بده همین روزا یهویی متوجه بشی ک بارداری ب حق ابروی حضرت زهرا 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

میشه 
از خدا میخوام ادم خوبی مثل شما در حسرت بچه نمونه شیدا جان  واقعاااااااا ک انسان خوب و مهربونی ...

فداتشم چه دعای قشنگی کردی عزیزم ..ادم خوبی ک نیستم خوبی از خودته مهربونم... همچنین ان شاءالله به زودی زود باردار شی  فاطمه جان🌹💚🌹

خدایا خودت برام معجزه کن.
التماس دعا عزیزم فرزانه هستم  برای دوستان منم دعا کن @تیله_برفی   سارا @مامان۱رقیه ...

سلام استارتر عزیز ممنونم منم برای این که اونطوری که دلتون میخواد زایمان کنید آیت الکرسی و قدر خوندم ..ممنونم فرزانه جان انشاالله هر چه زودتر خدا بغلت رو با پسرت پر کنه الهی آمین..خدا اجرت بده با دل مهربونی که داری قربونت برم

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم
سلام استارتر عزیز ممنونم منم برای این که اونطوری که دلتون میخواد زایمان کنید آیت الکرسی و قدر خوندم ...

عزیزم بیا تاپیک اخرم... به نام باب الحوائج شش ماهه امام حسین علیه السلام هست... پست بذار به نیت شما هم بخونم

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
برو‌سزارین اختیاری این که غصه نداره هزینشم حدود ۱۰ ایناست

تا الان ک‌ کسی قبول نکرده🥲حای تو بیمارستان های خصوصی.شانس من تخمشو ملخ خورد

خداجون هر روز شکر کنم برای لطف و نعمتت کمه🤍🥰🤰🏻👶🏻
تا الان ک‌ کسی قبول نکرده🥲حای تو بیمارستان های خصوصی.شانس من تخمشو ملخ خورد

بیمارستان محب کوثر . بیمارستان کسری . اینا اشناهامون رفتن سز کردن اختیاری . بیمارستان گاندی

در ضمن پیش یه متخصص پرونده باز کن ب خودش بگو سزارین میخای اونم با جاهایی ک قرار داد داره ینی‌بیمارستان هماهنگ میکنه