2777
2789

خونه ما این مرحله رو رد کرده الان سکوت بعد دعواست

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیای دو روزه با هم کنار بیاید 

من خودم آدم تلخی هستم ولی حوصله دعوا ندارم 

سعی میکنم آرامش باشه با اینکه از درون به شدت تلخم

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

منو شوهرم تا حالا نشده پیش هم بشینیم آخرش ب بحث و قهر نکشه

چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچه‌هام تمومم🪴
من از وقتی که یادم میاد هر روز یا یه روز در میون دعوا بود، همشم سر پول  یا شکاک بودن پدرم و غر ...

اخیییی خیلی بده بخدا دیگ افسردگیرو رد کردم ب مرگ فک میکنم فقط 

همسر من شعلش کاشی و سرامیک انقدر شبا دیر میاد خونه که اصلا دعوا نمیکنیم 

خوشبحالت  کاش ماهم فرصت دعوا نداشتیم من داداشم ۱۰ ساله صبح تا شب نشسته خونه میخوره میخابه دعوامون میکنه