2777
2789
عنوان

مزاحم

163 بازدید | 9 پست

یک ماهی میشه یه نفر مزاحمت ایجاد کرده، زنگ میزنه بر میدارم قطع می‌کنه پیام خالی می‌فرسته بلاکش کردم باز با شماره دیگه، امروز برا بار سوم این اتفاق افتاد، حس میکنم خواستگار سابقمه البته خیلی گذشته از زمان خواستگاریش نزدیک پنج سال میشه، من الان مادرم، اونم چند سالی هست ازدواج کرده، از اینجا حدس میزنم اونه که با یکی از شماره هاش واتساپ داشت اسمشو چک کردم هم اسم اون بود نمی‌دونم حالا خودشه یا نه چکار کنم

شاعر اگر سعدی شیرازی است، بافته های من و تو بازی است...

نه بلاک کن نه جواب بده

کاملا بی واکنش باش

تا بیخیال شه

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هیچی همین بلاک کردن بهترین راه هست 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
همین کارو میکنم فقط میترسم به همسرم چیزی بگه

نگران نباش نمیگه اگرم بگه کاری نکردی ک ب خاطرش بترسی

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ