2777
2789
عنوان

کدبانوها و اشپزهای عزیز بیاین ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اش دوغ نخوردم تا حالا ولی من باشم ی غذای مرغی اضافه میکنم جای بادمجون مثلا زرشک پلو با مرغ و تزیین ...

آره سالاد فصل درست میکنم یا سال شیرازی با بورانی . آره خودم گفتم نه چین مرغ درست کنم و قورمه سبزی و برنج سفید اما شوهرم گفت دو مدل برنج درست نکن فکرم رفت سمت بادمجون شکم پر

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
خود دانی عزیزم سوال کردی نظرمو گفتم

ممنون گفتی عزیزم. آخه آش جو زیاد اینا نمیپسندن

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
عالی هست . ولی همون دو نوع غذا کافیه . خودتو خسته کنی مهمون معذب میشه 

آخه می‌دونی اینا عروسی کردن مارو دعوت کردن دقیقا همون روز است بارداریم مثبت شده بود و بعدش هم بخاطر بارداری پر خاطرم نتونستم پاگشاشون کنم از طرفی خیلی هم تو بارداری زحمت کشیدن بعدم که دیگه کرونا اومد ی سری مشکلات پیش اومد نتونستم دعوتشون کنم .بخاطر همین گفتم یکم ریخت و پاش کنم اشکالی نداشته باشه 😅

اش سنگین نیست با خورشت؟ من باشم اصلا پیش غذا درست نمیکنم 

نمی‌دونم خودمم بخاطر همین یکم دو دلم 

آره سالاد فصل درست میکنم یا سال شیرازی با بورانی . آره خودم گفتم نه چین مرغ درست کنم و قورمه سبزی و ...

مهمونی ناهاره یا شام؟ بنظرم مجموعا قرمه سبزی و مرغ شکم پر درست کن. ی مدل برنج دارن. به علاوه سالاد و سبزی و ترشی و دوغ. اطراف مرغو با سیب زمینی و بادمجون سرخ شده تزیین کن

برای عصرونه هم چای گل درست کن تو هر فنجون هم یدونه گل بنداز خوشگله. شیرینی و اجیل و میوه هم که هست. کافیه

چون تو بورانی ماست داره پس آس دوغ رو حذف کن لحاش میتوتی سوپ جو پرک درس کنی

آره از نظر راحتی سوپ جو راحت تره 

آخه می‌دونی اینا عروسی کردن مارو دعوت کردن دقیقا همون روز است بارداریم مثبت شده بود و بعدش هم بخاطر ...

به به کدبانوگری خودتو نشون میدی دستت درد نکنه . انشاالله موفق باشی مهمونیت درجه یک باشه عزیزم 

مهمونی ناهاره یا شام؟ بنظرم مجموعا قرمه سبزی و مرغ شکم پر درست کن. ی مدل برنج دارن. به علاوه سالاد و ...

مهمونی شامه .مرغ شکم پر ترش شمال بلدم که فوق العاده خوشمزه هم هست و مجلسی اما متاسفانه سبزی مخصوصش که سبزی محلی هست ندارم 

به به کدبانوگری خودتو نشون میدی دستت درد نکنه . انشاالله موفق باشی مهمونیت درجه یک باشه عزیزم 

ممنونم عزیزم 🤗😘