2777
2789

سلام عزیزان .من چند روز دیگه ان شاءلله می‌خوام مهمونی بدم .هم رودربایستی دارم با مهمونام هم خیلی عزیزن برامون .میخواستم بپرسم پیش غذا آش دوغ بذارم درکنار قورمه سبزی و بادمجون شکم پر چطوره ؟ البته ب چیزای دیگه هم فکر کردم اما تو این فرصت تنها چیزی که ب ذهنم رسید همینه ! هل ژله اینام نیستن! پذیرایی هم چای و نسکافه و شربت و میوه قبل و بعد از غذا! پیشنهادی اگه دارین ممنون میشم بگین 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آش رشته درست کن دوغ و کشک سنگینش میکنه

مامانه کوچولوی یه گیلاس و آلبالو کوچولو 😍 ..اگه بارداری یا زایمان کردی حتما تاپیک مخصوص باردارامو بخون🙂تاپیک روزمرگی هامو بخون تا روحت شادشه😂😉
یه نوع سالادم درس کن

آخ سالاد و بورانی رو فراموش کردم ‌‌‌‌‌اره درست میکنم ان شاءلله

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
به نظرم آش دوغ سنگینه خیلی مناسب نیست میتونی دلمه برگ مو درست کنی فصلشم هست یا سوپ جو 

اش دوغ شمال ترشه و واسه قبل از غذا خیلی خوبه اشتها رو زیاد می‌کنه 

اش دوغ نخوردم تا حالا ولی من باشم ی غذای مرغی اضافه میکنم جای بادمجون

مثلا زرشک پلو با مرغ و تزیین سیب زمینی سرخ کرده

نمیدونم ی غذایی ک سیب زمینی سرخ کرده داشته باشه. چون ممکنه بقیش به هردلیلی به مزاجشون خوش نیاد. دیگه سیب زمینی ی چیزیه ک همه دوس دارن. ضمن اینکه اون سه تا غذا باهاشون چندان نمیشه سالاد کلم خورد. اما با مرغ میشه. سالاد کلم هم میذاری کنارش ک هم سفره پر تر شه هم خب اکثرا دوس دارن

هوا گرمه . فکر نکنم آش بچسبه

میرزا قاسمی یا کشک بادمجون چطوره ؟