2777
2789

مدتی بود میخواستم بهش بگم اما نمیشد امروز گفتم که تو این 5 سال تو اصلا با من عاشقانه و محبت امیز حرف نزدی یا یه بغل ساده و نوازشم نکردی برگشته میگه که همین که میرم کار میکنم میارم تو بخوری محبته منم گفتم که اون کارا وظیفته. یا بهش گفتم که بهم نگفتی دوسم داری خیلی سردی، میگف که من بلد نیستم از این کارا، اما واقعا ما خانوما برعکس مردا محبت کلامی رو دوس داریم نمیفهمه کلا.  بعدشم نشسته مسخرم میکنه میخنده بیشعور.  

😟😤

اخه مگه خواسته ی زیادیه 

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیوه بیانت اشتباه بوده

چجوری میگفتم

اقایون لایک و ریپلای نکنند❌❌⛔⛔                       تاپیکای عکس لطفا منو تگ کنید مهربونا 😍😍شانس ندارم همیشه دیر میرسم.                                           خدایا خودت به خاطر عظمتت نسل هر چی مرد خیانتکاره از روی زمین محو کن🤨            

میگفتی اره من میدونم اون کارها یعنی محبت ولی چیزی که من رو به تو مشتاق میکنه هموم محبت کلامیه

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

چجوری میگفتم

باید میگفتی تو مرد زندگی من هستی تکیه گاه منی از اینکه بهم توجه میکنی لذت میبرم ارزوم اینه نوازشم کنی و...

باید بهش ابراز نیاز کنی تامینت میکنه نه اینکه براش جبهه بگیری

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!
میگفتی اره من میدونم اون کارها یعنی محبت ولی چیزی که من رو به تو مشتاق میکنه هموم محبت کلامیه

از اولش بهش گفتم که همین که کار میکنی زحمت میکشی به خاطر ماس اما منم زنم دوس دارم بگی بعدش دیدم دری وری گف منم گفتم وظیفته

باید میگفتی تو مرد زندگی من هستی تکیه گاه منی از اینکه بهم توجه میکنی لذت میبرم ارزوم اینه نوازشم کن ...

این حرفارم بهش زدم ولی دیدم عکس العملی نشون نمیده هیچی نمیگه دیگه نگفتم چیکار کنم

هرچی با ناز و عشوه حرف بزنی طرف سنگم بشه لحنش نرم میشه و کم کم قربون صدقه میره. ولی گله و شکایت خالی بی نتیجه است

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
از اولش بهش گفتم که همین که کار میکنی زحمت میکشی به خاطر ماس اما منم زنم دوس دارم بگی بعدش دیدم دری ...

خوب کردی اینا حقشونه شوهر منم فکر میکنم همین ک کار میکنه یعنی همه چی نه باهام جایی میاد ن چیزی ازدواج کردم تنها تر شدم.همش میگه رمق ندارم خستم سر کار بودم باید بخوابم شیفت شبم اخخخخ

نباید بهش میگفتی وظیفته حتی واقعا هم همینطور باشه.خود ما زنها دوست داریم زحمتهامونو بی قدر کنن بگن و ...

اخه ما واقعا وظیفمونم نیس خودمون لطف میکنیم ولی مرد وظیفشه خانوادشو تامین کنه.