2777
2789
عنوان

پسر ده ماهه. توروخدا مامانا جواب بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 79 پست

فرق دارند بچه ها با هم 

دختر من از شش ماهگی مامان ، بابا و چند تا کلمه دیگه می‌گفت الان هم که یکسال و نیمه است دایره لغاتش ماشاءالله زیاده 

اما چهار دست و پا همون ده ، یازده ماهگی یاد گرفت ... یه ماه بعدش راه افتاد...

منم یه مقدار ترسیده بودم که چهار دست و پا نمیره ولی دکتر گفتم گفت عجله نکن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من نه شنا رو میشناسن نه خواهرتون نه زن داداشتون اما بر طبق اتفاقی که افتاده هر کسی شخصیت خودش ...

اره خودش دید پیامارو اونشب صبح پاشده زنگ زده به مادر زنداداشم اونم از همه جا بیخبر گفت اره دخترت داداشمونو ازمون گرفته من غلط کردم معرفی کردم انشالله به حق این ماه زنداداش خودش باهاش همین طور کنه مادرش هم گفته بود من دوست ندارم دخالت کنم و سرد برخورد کرده بود بدتر ضایع شده بود 

این کاراوکه گفتم نمیکنه اما وسایل و اسباب بازیاش میشناسه اسمشون میگم فورا نگاهشون میکنه یا تو اتاق ب ...

عزیزم خیالت راحت پسرت سالم سالم الکی خودت حرص نده از بزرگ شدنش لذت ببر.من سر چیزای الکی خیلی حرص خوردم 

اره خودش دید پیامارو اونشب صبح پاشده زنگ زده به مادر زنداداشم اونم از همه جا بیخبر گفت اره دخترت داد ...

حقشه. تامیکم رفت تو به روز شده ها بقیه بنده خداها دارن جواب سوالم میدن😄

عزیزم خوشحال شدم از هم صحبتیت

بچه خواهرم منم الان یه سال ونیمشه پسر بود و تپل راه نمیرفت نه حرکت سینه خیز  دست وپا همون که از لبه تخت میگیره عالیه یه سالگی یه دفعه راه افتاد بدون چهار دست و پا رفتن

عزیزم خوشحال شدم از هم صحبتیت بچه خواهرم منم الان یه سال ونیمشه پسر بود و تپل راه نمیرفت نه حرکت &n ...

آره گلم منم خداروشکر مشکلم حل شد هم راه افتاد هم کارایی که نمیکرد انجام داد