2777
2789
عنوان

جراحي دندون عقل نزديك عصب

504 بازدید | 18 پست

سلام دوستان 

كسي تحربه ي جراحي دندون عقل فك پايين نزديك عصب لب داشته؟ دكترم گفت دندونم نزديك عصبه و احتمال اسيب ديدن عصب و بي حسي لب ام هست

ميخوام بدونم چند نفر با موفقيت انجام دادن يا خدايي نكرده عصب كسي اسيب ديده؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من چسبیده به عصب بود یه دکترگفت عمل‌نمیکنم رفتم پیش جراح گفت دندان های پایین این ممکنه اینجوری باشن هیچی هم نمیشه

عمل هم کردم هیچیم هم نشد

خدا وسط غمات یه گل میکاره مطمئن باش♥
واسه من چسبیده به عصب بود یه دکترگفت عمل‌نمیکنم رفتم پیش جراح گفت دندان های پایین این ممکنه اینجوری ...

راضي بوديد؟ عمل سختيه ؟ چقد طول ميكشه هردندون؟ خدايي نمرده عوارضي نداشت؟

برو یه دکتر خوب البته از منم رضایت نامه گرفت😂 ولی چیزی نشد خداروشکر دوتام بود 

نه بخدا هیچیم نشد دکتره هم خندید گفت خیلیا اینو میگن و عمل نمیکنن اما هیچی نمیشه...تقریبا ۵ دقیقه طول کشید نه سخت هم نیست 

من یک ماه پیش انجام دادم چیزیم نشد خداروشکر منم خیلی خیلی استرس داشتم چون میگفتن جراحی سختی هست

منم خيلي استرس دارم دكترم ريكلس ميگفت اگرهم لبت بي حس بشه چيزي نيس! جوري دلم خالي شده نميدونم چيكار كنم

حدودا 45 مین تا 1 ساعت

خب سخته ولی قابل تحمله دندونای من بیرون نمیومد کج میرفت تو دندونای دیگم یکیشو تو دهنم خورد کرد اورد بیرون

ولی قابل تحمله با قرص اینا و دوروز اول درد داره بعدش ورم تا خوب شه

عزیزم واسه شما چجوری بود 5 دقیقه طول کشید؟

نیمه نهفته 

غیر از بخیه خود عمل ۵ دقیقه بود تازه دندونم ریشش قلاب بود مجبور شد دندونمو خورد کنه