چرا این همه با خانواده شوهر هاتون مشکل دارید ؟😐خودتون هم خانواده همسر حساب میشید 😐😄الان صددرصد زن داداش های شمام همین چیزا رو راجب شما میگن ها 😂چتونه 😂
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من تا حالا به زنداداشم از گل نازک تر نگفتم ولی زنداداشم تو فامیل خودش معروف به بد جنسی ،خواهرشاهر ها ...
همه ک یکی نیستن شما از خانواده دیگه اومدی تو خانواده جدید پس نباید حتما انتظار داشته باشی کپ خانواده خودت باشن ☺ولی تایپیک من منظورم اینه ک بعضی ها واقعا ازالکی موضوع رو بزرگ میکنن
ما خودمون تاحالا جرعت نکردیم جرعت ک بهتره بگم حرمت خودمونو نگه داشتیم به عروسامون از گل نازک تر نگفت ...
حرفاتون خیلی خوبه الان من فقط اینو دارم میگم ک اونا ب خودشون این اجازه رو دادن گ دخالت کنن یا خیلی ببخشید سطح فکرشون بده پس شما باید هرسری اونا ب شما زنگ زدنی شما هم سر شوهرتون غر بزنیدوتو زندگی خودتون دعوا بندازید؟؟
منم برام عجیبه به نظرم بیشتر یه وسواس فکری شده ممکنه همین حرفا و رفتارا رو از مادر یا پدر یا ...
دقیقا همینه منم دارم اینو میگم ک خیلی ها میان میگن ن تو نکشیدی چرا نکشیدم اره شاید خودم نکشیده باشم ولی از سمت خانواده پدری با مادرم خیلی سختی کشیدیم خیلی ولی دلیل نمیشه ک هرچی اونا گفتن و بیاری وارد زندگی خودت کنی و ی جنگی هم تو خونه خودت بندازی 😐