2777
2789
عنوان

ی سئوال خیلی فنی برام ب وجود اومده 😐جوابش دست متاهل هاس😐

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 75 پست
😅😅😅 برا من که از بابام مهربون تره کلی میشینه بام صحبت میکنه برام کادو میخره شوخی میکنه، بابای خود ...

بابای منم مثل بابای شماست 😢 ...حالا شما شانست گرفته پدر شوهر خوبی داری من که همونم ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابای منم مثل بابای شماست 😢 ...حالا شما شانست گرفته پدر شوهر خوبی داری من که همونم ندارم

واقعا زندگی برام جهنم بود خیلی با خدا قهر بودم حس میکنم جواب گریه هامو داده با شوهرم، فقط از شیرینی پدر داشتن درد کتکاش توی مسیله های کوچیکو بزرگو چشیده بودم

😅😅😅 برا من که از بابام مهربون تره کلی میشینه بام صحبت میکنه برام کادو میخره شوخی میکنه، بابای خود ...

وای خدا حفظش کنه قدرشو بدون بهش احترام بزار کلی از کاراش تشکر کن، شما هم واسش تولد بگیر کادو بخر تا خوبی ادامه دار باشه.... 

خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم  صلوات فرستادی🥰🥰🥰

وای خدا حفظش کنه قدرشو بدون بهش احترام بزار کلی از کاراش تشکر کن، شما هم واسش تولد بگیر کادو بخر تا ...

خیلی دوستش دارم ولی روم نمیشه بروز بدم، یجوریه چندین سال تو خونه محبت ندیدمو محبت نکردم بلد نیستم

خیلی دوستش دارم ولی روم نمیشه بروز بدم، یجوریه چندین سال تو خونه محبت ندیدمو محبت نکردم بلد نیستم

با همون حجب و حیا زنگ بزن حالشو بپرس بگو چند روزه ندیدمتون دلم واستون تنگ شده واقعا این آدم ارزششو داره

بزار بدونه خوبی هاشو می فهمین حالا با یه پیام یا  استیکر

همیشه کنار هم شاد و خوشحال باشین 

خدا به دلت نگاه کنه که واسه برآورده شدن حاجتم  صلوات فرستادی🥰🥰🥰

شما هم باهاشون يه ساختمان بودي شما هم پذر شوهرت صاحب ملكت شده بود مشكل پيدا ميكردي من برو نميارم د ...

درسته من خودم ن ولی مادر من خیلی سخت تر از اینایی ک گفتی رو کشیده اره قلبم از دستشون ناراحته ولی زندگی رو ب خودش تلخ نکرده هر جابشینه بگه خانواده شوهرم علن بلن