2777
2789
عنوان

ی سئوال خیلی فنی برام ب وجود اومده 😐جوابش دست متاهل هاس😐

| مشاهده متن کامل بحث + 756 بازدید | 75 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا حالا به زنداداشم از گل نازک تر نگفتم ولی زنداداشم تو فامیل خودش معروف به بد جنسی ،خواهرشاهر هام دو متر زبون دارن ،مامانم تا حالا به زنداداشم نگفته ی استکان جا به جا کنه ،مادر شوهر خودم میشنه و دستور میده ،بابای خودم خیلی ساده و کم حرف ،پدرشوهرم خیلی دروغگو و عصبی و همیشه در حال فحش دادن و ...........

شاید اگ تو ی ساختمون  وضعم خیلی بهتر بود...خواهرشوهر های خودمم مینالن از طایفه شوهرشون.‌‌.و خودم هیچوقت خواهرشوهر نمیشم

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم

بنظر من باید قبول کنیم نه مادرشوهر جای مادرمونه و نه خواهر شوهر خواهرمون همنطور که داماد پسر مادر زن نیست باید احترام هارو رعایت کنیم و اینکه دوسشون داشته باشم به عنوان یک انسان

پدر شوهرت خوبه چووووون دختر نداره 

😅😅😅 برا من که از بابام مهربون تره کلی میشینه بام صحبت میکنه برام کادو میخره شوخی میکنه، بابای خودم سلامش میکنم با چشم غره فقطط خشک میگه (سلام) یا خیلییی دیگه بخواد رو بده میگه چایی دم کن یا اب بیار😐

پدر شوهرم برا تولدمو روز دختر کلیپ دختر میفرسته، کادو میخره، بابام اصلا ازین چیزا انگار سر در نمیاره انگار تو دنیای اون این چیزا تعریف نشده و معنی نداره 

ما خودمون تاحالا جرعت نکردیم جرعت ک بهتره بگم حرمت خودمونو نگه داشتیم به عروسامون از گل نازک تر نگفتیم زمانی ک میان خونمون بهترین غذا بهترین میوه 

و فقط باهاشون راجب مشکلات روز دنیا صحبت میکنیم با عروسامون راجب پسرمون غیبت نمیکنیم اگه پسرمون یه روز با ما به مشکل بخوره از چشم عروسمون نمیبینیم 

ما ب شخصه خودم مادرم و اینا حتیییی حاضریم تو زندگی‌پسرمون کم رنگ بشیم تا با همسرش تو آرامش باشن 

سر زده و اینا خونش نمیریم چون شاید با دوستش باشه اون روز تو خونش یا شاید مهمون رفته باشه. 

شاید باشگاه باشه توی رنگ موهاش و طرز لباس پوشیدنش دخالت نمیکنیم 

ولی برعکس خانواده همسر من تا رنگ‌رژ لب منو دخالت میکنن 

و هر وقت همسرم ازشون دلخور میشه از چشم من میبینن و زنگ میزنن هر بی احترامی هست ب من میکنن و منم اصلااا جواب بد و بی حرمتی بهشون نمیکنم به هیچ وجه چون در شخصیت خانوادگی من نیست حتی اگ بهم بدترین فوش رو بدن 

هر خانواده فرهنگ جدا داره 

من وقتی خونه مادر همسرم میرم غذایی برام درست نمیکنن چیزایی ک از قبل دارن ۲ روز پیش اینا میذارن جلوم در حالی ک خیلی وضعشون خوبه و تا الان اعتراض نکردم 

هرکس حرمت احترامش دست خودشه و اینکه چجوری باهاش رفتار بشه نه هر عروسی بده و نه هر مادر شوهری

منم برام عجیبه به نظرم بیشتر یه وسواس فکری شده 

ممکنه همین حرفا و رفتارا رو از مادر یا پدر یا خواهر برادر خودشون هم ببینن ولی مهم نباشه 

خیلی ها هنوز ازدواج نکرده اعتقادشون اینه به خانواده شوهر رو ندن 

خوب عزیزم اول برو ببین چجور خانواده ای هستن 

بعد فکر هم نمیکنن خودشون هم جاری و خواهر شوهر هستن یا یه روزی مادر شوهر میشن 

😅😅😅 برا من که از بابام مهربون تره کلی میشینه بام صحبت میکنه برام کادو میخره شوخی میکنه، بابای خود ...

من ی پدر شوهر دارم ...

پلشت و بد اخلاق دروغگو و عصبی ،خود خواه و خسیسسسس و فحاش و ..........ازش بدم میاد ،هم شوهر خالمه هم پسر خاله مامانم تو رو با عروسا خوبه پشت سر همه جا بدشونا میگه