الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین عزیزم به عنوان کسی که ازدواج کردم و صد در صد پشیمونم بهت نمیگم خواهرانه میگم اگه بدترین خونه پدری رو داری اگه بدترین مادرو خواهر برادرو داری اگه از گرسنگی داری تو خونه بابات نابود میشی اگه از کل دنیا خسته ای و فکر میکنی با ازدواج میخواد همه اینا معجزه وار عوص شه بگم یخت در اشتباهی همه اونا رو با جونو دل بپذیر ودل به هیچ مردی نده که همشون نامردنو بی لیاقت من احمق بهترین خونه زندگی رو داشتن رفتم ازدواج کردم و الان مثل سگ پشیمونم کلا ازدواج اشتباه محضه
من خونه پدری متوسطی دارم و ۲۰ روزی از عقدم میگذره اما احساس میکنم باید به همش بزنم چیکار کنم 😔
اگه چنین حسی داری الان بهم بزن من هفته اول نامزدی فهمیدم باید بهم بزنم ترسیدم الان میگم کاش بهممیزدم و نگران حرف مردمنبودم الان با یه بچه در شرف جداییم و هنوز جرات ندارم به خانوادم بگم