2777
2789

چ سبزی هایی نیازه؟ 

باید خیلی خرد کنم؟

اگه اضافه اومد میشه فریز کنم (سبزی هارو)

برا دو نفر چقد حبوبات خیس کنم؟

چقد زمان میبره آش بپزه؟

سبزی رو از اخر بریزم؟

چقد سبزی بریزم؟

پیشاپیش تشکر میکنم از هرکی جوابمو بده و مسخره نکنه

مهربون و رسمی💅

آماده بخر خو

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آش چهار ساعته میپزه بخاطر نخود لوبیاش

سبزیاشم بزن تو نت میاره چهارتاس فکر کنم جعفری و تره و برگ چغندر داره چهارمیو یادم نیس

سبزیتم بذار بعد یک ساعت که نخود لوبیات جوشید و پخت بریز

من نخود لولیا میذارم بپزه وقتی پخت سبزی و عدس میریزم ی ساعت بعدشم رشته میریزم نیم ساعت ک جوشید خاموش میکنم

ی تابه پیاز سرخ نیکنم اخرای سرخ شدن زردچوبه و فلفل سیاه میزنم چندحبه سیر رنده میکنم توش و نعنا خشک میریزیم وقتی اش خاموش کردم مخلوط پیازداغ میریزم داخلش درشو میذارم نیم ساعت بعد با کشک میخوریم😋😋

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ممنون سروین جون فقط اسفناج تنها؟ درشت ریز کنم؟ چقد بریزم؟

اره برای بار اول اسفناج برات راحت تره

مث کاهو که ریز میکنی در اون حد

اسفناج آب میشه اگه قراره نفری یه کاسه بخورید،قد یه کاسه اسفناج بریز

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری