2777
2789

درد واژن تو هفته۲۲طبیعیه؟

خیلی نگرانم وقت دکترم۸تیر ماه هیت و بهش دسترسی ندارم

عفونت  و لکه بینی ندارم طول سرویکس ام هفته هیجده۳۷بود

از دیشب که یه تاپیک در مورد زایمان زودرس خوندم مدام استرس دارم نکنه این درد بخاطر زایمان زودرس باشه

شما هم تو این هفته ها این تیپ درد هارو تجربه کردین؟

یه مدت درد لگن هم داشتم که خود به خود رفع شد اما الان خیلی نگرانم 

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من درد لگن داشتم اذیت میشدم تا زایمان کردم رفع شد.‌ ب زایمان زودرس فکرنکن استرس رو از خودت دور کن سعی کن آروم باشی استراحت کن کتاب بخون خودتو سرگرم کن

بچه هام نفس هامـــ♥
من درد لگن داشتم اذیت میشدم تا زایمان کردم رفع شد.‌ ب زایمان زودرس فکرنکن استرس رو از خودت دور کن سع ...

فکرش زندگیم مختل کرده.۳هفته میش دکتر گفت این درد ها طبیعیه ولی خب اون زمان بیشتر لگن درد داشتم الان برطرف شده و این درد واژن باهامه

امضا ندارم،انگشت ميزنم  
من دکترم میگفت درد داری شیاف استفاده کن.میتونی بری بیمارستانی که دکترت میره اونجا.دکتربهمن گفت به من ...

بدشانسی اومدم شهرستان پیش خانوادم همسرم ماموریت کاری داشت باید۱۰روز میرفت من گذاشت اینجا

امضا ندارم،انگشت ميزنم  

هیچی نیست بیخودی نگرانی ....بارداری دیگه !!!!!فکرای خوب ......به اون کوچولوی توی دلت فکر کن که از ناراحتی تو غصه میخوره وخودش رو جمع‌میکنه...به هر چی آرومت میکنه،موسیقی، ذکر، مطالعه، و..؟.مشغول باش...تو هنوز خیلی راه در پیش داری، انشالله میخوای مامان بشی دیگه .،🥰🥰🥰