2777
2789
عنوان

شغل برای نوجوون

536 بازدید | 49 پست

سلام من یه دانش آموزم کلاس نهم دوست دارم توی تابستون یه کاری بکنم یا یه چیزی یاد بگیرم و بعد همونایی رو که یاد گرفتم رو یاد بدم و هم از اینطرف کسب در آمد کنم و هم اینکه عبد از انتخاب رشته و دانشگاه و شاغل شدن یه کار از این یکی  طرف داشته باشم 

ممنون میشم کار و شغل هایی رو بگین که برای سن من خوبن♥

استعداد نوشتن داری ؟ 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

اموزش ناخن کاشتن کار اونقدر سختی نیست ساده هست فقط دقت میخواد راحت یاد میگیری یا عکاسی یا ترجمه 

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب هنر یا مهارت تخصصی داری؟ اگر نه که خودت باید اول اموزش ببینی

سنی هم نیستی که توی جایی قبول کنن برای کار

باید خودت کسب و کار راه بندازی مثلا شمع درست کنی بفروشی 

من زیاد دیدم نوجوان ها شمع درست میکنن تو پیج میفروشن.یا بدلیجات

توی خاکی که جدال قدرتش مردونه ست، تو برای حق زن بودن من ایستادی..🌱کاربری دست دو نفر هست
اموزش ناخن کاشتن کار اونقدر سختی نیست ساده هست فقط دقت میخواد راحت یاد میگیری یا عکاسی یا ترجمه  ...

اتفاقا خیلی دوست دارم ولی میترسم بعد از آموزش دیدن مشتری نداشته باشم🙁

از چه نظر

نویسندگی منظورمه

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡