2777
2789
عنوان

شغل برای نوجوون

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 49 پست
من همین الانشم دوتا رمان نوشتم ولی چاپ نکردم آخه درآمدی نداره که تازه باید پولم بدی به ناشر چاپ کنه ...

نه اگه واقعا شخصیت پردازی قوی باشی و رئالیست بنویسی واقعا کتابت پر فروش میشه 

در ضمن رمان نوشتن اصل کار نیست . هزار تا رمان هم بنویسی مهم نیست . شخصیت پردازی مهمترین قسمتشه . باید اونقدر روی شخصیت هات کار کنی و رشدشون بدی تا بتونی کتابی بنویسی که باب میل همه باشه .

شاید این کار سالها طول بکشه ...

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
چون درآمدش درست نیس حیف وقت وهزینه بزاری

نه بابا اتفاقا اگه خوب یاد بگیری چرا بد باشه عالیه بعد فقط کاشت نیست اگه بخواد یاد بگیره باید ژلیش و لاک زدن هم یاد بگیره

درسته بازی خوبه ولی نه با قلب کسی من تو رو آرزو کردم خدا دادت به اون یکی همه میگن تو با عشقت بی رحمی ....                                                                                                                                         در آرزو مرگ انتظار عزرائیل را میکشم ............

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اگه واقعا شخصیت پردازی قوی باشی و رئالیست بنویسی واقعا کتابت پر فروش میشه  در ضمن رمان نوشت ...

من تازگیا  دیگه نمینویسم ولی خب قلمم همیشه خوب بوده و یه کتاب شعرم دارم یه زمانی شب شعر میرفتمو اینا بعد رمانمو دادم بچه های اونجا خوندن و همه تعریف کردن ولی خب انگیزه ای واسه چاپ ندارم رمانم از این عشق و عاشقیای آبدوغ خیاری نیست یجورایی پر از استعاره اس و مفاهیم عمیقی داره ولی خب اونیکی رون تر و عامه پسندتره 🙂

شما چن سالته؟ کتابتو میخوای چاپ بکنی؟

ازنظرمراجع آره چون وضووغسل نداره وناخن کارباعلم به اینکه میدونه داره انجام میده

بستگی داره که مرجعتون کی باشه بعضی ها میگن مانعی نداره و بعضی ها هم میگن حرامه

من تازگیا  دیگه نمینویسم ولی خب قلمم همیشه خوب بوده و یه کتاب شعرم دارم یه زمانی شب شعر میرفتمو ...

چاپش کن ، شاید پرطفدار و کلی مشهور شد 

من ۱۸ سالمه و یک هفته دیگه کار ویراستاریش تموم میشه و کتابم و به ناشر تحویل میدم 

مرحله ی چاپش نزدیکه

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
بستگی داره که مرجعتون کی باشه بعضی ها میگن مانعی نداره و بعضی ها هم میگن حرامه

دیگه خوددانی گلم

من فقط وظیفم بودبگم

خلاصه خودتم بپرس ازجای مطمعن یادفترمراجع

وخدایی که بشددددت کافیست❣