۰بلوبری۰ مدیر عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 244 عنوان شوهرم فیلم بد نگاه میکنه | مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 34 پست سلام چیکار کنم دوستان از وقتی عروسی کردم شوهرم فیلم پو..ر..ن نگاه میکنه دیگه خسته شدم هرچی بهش میگم باز تکرار میکنه دور از چشم من با دعوا با قهر با مهربونی هر راهی بگین رفتم حامله هم هستم هیچوقتم تو رابطه نه بهش نگفتم دلم داره میترکه😔😔 1401/03/21 | 15:33 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هالنا عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 4326 چجوری؟ توی ایران جا نیوفتاده! برید پیش یک روانشناس و ازش بخواید طرف رو بسنجه و اگر طرفتون مورد تایید قرار گرفت بعد از آشنایی ازدواج کنیدبیاین به جای گواهی سلامت یا همون بکارت گواهی صلاحیت بگیریم🌱 صدای آب اندوهگین به گوش میرسد، بحران آب را جدی بگیریم.
saharyekiyedune عضویت: 1391/11/23 تعداد پست: 40272 توی ایران جا نیوفتاده! برید پیش یک روانشناس و ازش بخواید طرف رو بسنجه و اگر طرفتون مورد تایید قرار گ ... تو خارج میرن؟
۰بلوبری۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 244 ولش کن بیکاری مگه میشه وقتی نگاه میکنه دیگه اصلا منو نمیبینه الان بیست روزه ک بمن دستم نزده و زود هم ار..ضا میشه
۰بلوبری۰ مدیر استارتر عضویت: 1400/06/10 تعداد پست: 244 مگه میشه وقتی نگاه میکنه دیگه اصلا منو نمیبینه الان بیست روزه ک بمن دستم نزده و زود هم ار..ضا میشه اصلا من از رابطه باهاش هیچ لذتی ندارم وقتی میفهمم چون حتما اونا براش لذت بخش ترن ک نگاه میکنه دست بردار نیست
هالنا عضویت: 1401/03/16 تعداد پست: 4326 تو خارج میرن؟ شنیدم مثل ایران باهاش مخالفت نمیشه خواهر من از سشوهرش گرفت صدای آب اندوهگین به گوش میرسد، بحران آب را جدی بگیریم.