2777
2789
عنوان

بگید جنسیت بچه ام چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 4023 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر بزرگ من دست مگیره معاینه میکنه بعدش حدس میزنه اخرش اشتباه میگه افرین به شما ها خخخخخ

بر عکس زن بابام از پشت تلفن بهت میگه تو راهیت چیه  من سر دخترم نمیدونستم باردارم بهش تلفن کردم گفتم دهنم تلخه حالت تهوع دارم گفت بارداری و بچت دختره سر پسرم هم از پشت تلفن گفت بچت پسره واسه کل فامیل همینه اصلا من ک بعضی وقتا بهش میگم سونو سر خود😂

بر عکس زن بابام از پشت تلفن بهت میگه تو راهیت چیه  من سر دخترم نمیدونستم باردارم بهش تلفن کردم ...

پس تلفنش بده خخخ... منم تا حالا هیچ تهوع نداشتم سونو گفت دختر چون علائمم مثل بچه ها قبلیم هست

منم نه هنوز فعلا ۲۶ هفته ام.خیلی کمردرد و جای بخیهام اذیتم میکنه همش میگم چجوری این سه ماه رو تموم ک ...

من ک خارش شدید دارم تمام بدنم زخم و خون شده 

جان جانانم ناخاسته آمدی و شدی تمام آنچه میخاستم
من ک خارش شدید دارم تمام بدنم زخم و خون شده 

من شکمم وحشتناک میخاره  ولی کرم ضد ترک میزنم .عفونت شدید هم این چند روز گرفتم حالا چهارشنبه نوبت دکتر دارم کلا داغونم از همه نظر😄