2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالتونه؟  کجای شهر ری میشنید؟  خانوادتون تهران هستند یا ن؟

من سمت میدون فرمانداری هستم شنا کجایید 

نه من تهران فقط یه خواهر دارم خانواده خودم و همسرم شهرستان هستن

کاش تصویرت نفس می کشید مادر
من سمت میدون فرمانداری هستم شنا کجایید  نه من تهران فقط یه خواهر دارم خانواده خودم و همسرم شهر ...

من سمت بیلغوش میشنم، منم خواهر دارم ولی دانشجو هستم من 26 سالمه دانشجو هستم ی بچه 20 ماهه دارم. 

سمت میدون فرمانداری کجا میشه یعنی؟ 

من سمت بیلغوش میشنم، منم خواهر دارم ولی دانشجو هستم من 26 سالمه دانشجو هستم ی بچه 20 ماهه دارم.  ...

چرا احساس غربت داری؟ مگه سرت به درس و بچه گرم نیست

خب خانوادم شهر دیگن کلا جایی نمیرم همس خانه بعدش درس وبچه ک کافی نیست 

منم مهمونی اینا نمیرم ، صبح تا ۳ سرکارم بعدش هم استراحت و آشپزی و شبا هم با همسرم میریم پیاده روی و بعد هم لالا ، دو سه هفته یه بار هم آخر هفته میریم شهرستان

منم مهمونی اینا نمیرم ، صبح تا ۳ سرکارم بعدش هم استراحت و آشپزی و شبا هم با همسرم میریم پیاده روی و ...

مثل من فقط من بچه دارم، دوست داشتی می‌توانیم همو بیبنیم