2777
2789
عنوان

احتمال قبول شدن دندانپزشکی😕😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1759 بازدید | 43 پست
امسال دارم ولی گفتم که نخوندم  منم مثل تو ازتابستون شروع میکنم  تابستون که نه از ۲۵ خردا ...

اانشالله ک به هدفون برسیم 😍😍❤

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یکم توضیح بدی برام که چه کردی ؟کلاس رفتی ؟چه آزمونی ثبت نام کردی ؟ از تابستون قصد دارم شروع کن ...

در مورد منبع همشون مث همن ۷۰ درصدشون یکین 

ولی چیزی که مهمه این تویی که ببینی با کدوم منبع بیشتر ارتباط برقرار میکنی

اخه عزیزم تو این بیست روز من حودمو‌بکشم پرستاری قبول شم  هیچی بلد نیستم که  دلم پزشکی می ...

بابا جمع و جور کنیم خودمونو امسال ۶ هزار هم بیاریم پزشکی میشه زد ظرفیتا زیاده ها 

اگه روزی ۲۰ ساعت بخونیم و بالا ۷۰۰ اصن ۱۰۰۰ تست توی روز بزنیم دو رقمی میاریم میدونی چرا چون یادمون نمیره

من که نهایی ها رو گند زدم به خاطر بیماریم در حد ۱۵ ۱۶ اینطورا منی که ۱۹.۵ بودم چون به این نتیجه هم رسیدم معدل به هیچ دردی نمیخوره امسال😂

اخه عزیزم تو این بیست روز من حودمو‌بکشم پرستاری قبول شم  هیچی بلد نیستم که  دلم پزشکی می ...

منم دندون میخوام 

قبلا ها تا ۳۰۰ تهران و بهشتی میگرف الان فک کنم تا ۵۰۰ اینطورا هم بگیره

ببین یه چیزی بهت میگم که هیچکس بهت نمیگه آزمون دادم قلمچی ولی حاضرم قسم بخورم هر وقت خودم با برنامه ...

یغنی آزمون شرکت نکنیم ؟ 

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
یغنی آزمون شرکت نکنیم ؟ 

خودت میدونی 

ولی من که مخالفم چون بی خودیه کافیه مریض بشی یه ازمونو از دست بدی جبرانش با خداست ولی برای مدیریت زمان سرجلسه خوبه 

من اگه بر میگشتم عقب خودم تو تابستون پایه رو میبستم که قلمچی گیجم نکنه چون برنامه تابستونش اصن خوب نی حالا بعد از مهر یه چیزی که بازم مخالفم فقط سه تا جامع اخر خوبه بدی که نزدیک کنکوره

مشاور ک هزینش ندارم  ولی آزمون قلمچی میخوام از تابستون شرکت کنم  شما از کی شروع کردی گلم ...

دهم رو تست نزدم ولی یازدهم بهتر بود منم از تابستون جدی تر می خونم

والا خودم مامایی و پزشکی دوست دارم اما پدرم آرزوشه دندون پزشک بشم کلا به پزشکی علاقه دارم انشاالله هرچی قسمت بشه

دهم رو تست نزدم ولی یازدهم بهتر بود منم از تابستون جدی تر می خونم والا خودم مامایی و پزشکی دوست دار ...

اانشالله عزیزم . موفق باشی💙

ببین نمیشه گفت از کی شروع کردم چون همیشه درس خوندنه بوده  از اونام که یه روز شیمی بخونم میزنم ...

سلام عزیزم چطوری . کنکور چ کردی؟ نتیجه چی شد ( البته اگ دوس داری بگو)  انشالله ک دندون آورده باشی 😍😍❤❤