2777
2789
عنوان

احتمال قبول شدن دندانپزشکی😕😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 43 پست
مرسی از انرژی مثبت عزیزم 💞

گوش نکن به حرف بقیه بخون طوری که خسته نشی تست بزن ، نمونه سوال حل کن و... همون رنج ۴ تا ۷ ساعت نگه دار

من الان باید بالای ۱۸ ساعت بخونم مریض شدم از کارام عقب افتادم کاش بتونم دندان بیارم امسال بره پی کارش

اتفاقا وقتش از همین الانه اگه قبلش میخوندی هم یادت میرفت  اره شروع کن  ایشالله به چیزی ...

مرسی گلم  . ی خوبی ایی ک دارم اینه زیستم عالیه 😍

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیی دختر جون منم پارسال تیر دقیقا همین سوالو پرسیدم فکرکردم دیره بیخیال شدم دوباره آذر ماه که دوازدهم بودم از یه مشاور پرسیدم الان شروع کنم دیره ؟گفت نه ولی من فکرکردم امید الکی میگه و خیلی میترسیدم 

الان کمتر از یه ماه مونده به کنکور وخوام دارم میگم که نه دیر نیست اصلا نیست حتی همون آذر هم من میبینم می‌تونستم به راحتی ببندم درسا رو توکه تابستونی بخدا دیر نیست تازه بودم هست  میتونی رتبه برتر شی اگه عالی بخونی 

گفتی بعضیا از دهم شروع میکنن ببین کسایی که از دهم شروع میکنن بیشتریا وسط راه ول‌میکنن اگه از دهم شروع میکردی خسته بودی وجا می‌زدی خیلیارو دیدم 

اصلا وقتی وارد دوازدهم میشی مطابق آزمون میخونی چه دهم خونده باشی قبلا چه نخونده باشی بازم باید بخونی  یعنی حتی اگه دهم صفرم باشی چون چند بار درسال دهم رو میخونی فرقی باکسی که قبلا دهم رو‌خونده نداری 

اتفاقا اینکه از تابستون دوازدهم آدم شروع کنه به نظرم بهتر از دهم وثازدهم شروع کرده چون انرژی بیشتری داره من خودم یازدهم خیلی میخونم واسه همین دوازدهم که رسیدم خسته شدم وهرکتر کردم نشد درس بخونم 

من خودم الان پشیمونم اگر حتی از بهمن هم ساعت مطالعمو می‌بردم بالا و باکیفیت میخوندم همه تلاشمو میکردم قبول میشدم ولی خب من گفتم نمیرسم و ول کردم و گفتم بشینم واسه سال بعد.اصلا فکر نکن دیره اصلا دیر نیست اصلا 

من دختر برادر شوهرم یکی از رتبه های برتر کنکور تجربی بود. از وقتی که وارد دبیرستان شد اول به قصد المپیاد شیمی ( که استعداد خوبی هم داشت) شروع کرد. بعد از یک سال بنا به دلایلی از شرکت در المپیاد منصرف شد و به قصد رتبه برتر کنکور شروع کرد و نتیجه گرفت. یعنی از جایی که شما می خواهی شروع کنی

معدل کنکور۴۰۲ و۴۰۳ گفتن ۴۰ درصد تاثیر داره اما اره بازم مهمه منم پشت کنکوریم باید ترمیم کنم

ثه سوال فقط درستی اختصاصی و عمومی رو باید ترمیم کنیم؟یا یه درسی مثل هویت مثلا من که ۱۲ میشم رو هم رو کنکور سال بعدم تاثیر داره ؟فکرکن تابستون هویت بخونی وترمیم کنم،😐🥲😂

خوش به حالت من ۲۰ روز دیگه کنکور دارم

آماده ای؟ شما از کی شروع کردی؟

موفق باشی گلم . انشالله به چیزی ک میخوای برسی

🖤السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین 🖤برای رسیدن به هدفم ی صلوات مهمونم میکنی🍀همدم روزای سخت خودت باش 🌌
آماده ای؟ شما از کی شروع کردی؟ موفق باشی گلم . انشالله به چیزی ک میخوای برسی

ببین نمیشه گفت از کی شروع کردم

چون همیشه درس خوندنه بوده 

از اونام که یه روز شیمی بخونم میزنم ۷۰😂

گوش نکن به حرف بقیه بخون طوری که خسته نشی تست بزن ، نمونه سوال حل کن و... همون رنج ۴ تا ۷ ساعت نگه د ...

مرسی راهنماییم کردی

۱۴۰۱

میشه یکم توضیح بدی برام که چه کردی ؟کلاس رفتی ؟چه آزمونی ثبت نام کردی ؟

از تابستون قصد دارم شروع کنم دهم ویازدهم رو تابستون ببندم بعد از مهر با آزمون پیش برم اوکیع ؟

واسه هر درسی چه منابعی داشتی و چند تا منبع داشتی ؟

لطفاً بگو 🥲🥲

هیی دختر جون منم پارسال تیر دقیقا همین سوالو پرسیدم فکرکردم دیره بیخیال شدم دوباره آذر ماه که دوازده ...

خبلی شما انرژی دادید ب من دمتون گرم ❤

کنکور دارید امسال؟ یا سال دیگ میدید

من دختر برادر شوهرم یکی از رتبه های برتر کنکور تجربی بود. از وقتی که وارد دبیرستان شد اول به قصد الم ...

باور کردم ک میشه بشرط تلاش و اراده😍😍😍. مرسی ازتون 

خبلی شما انرژی دادید ب من دمتون گرم ❤ کنکور دارید امسال؟ یا سال دیگ میدید

امسال دارم ولی گفتم که نخوندم 

منم مثل تو ازتابستون شروع میکنم 

تابستون که نه از ۲۵ خرداد شروع میکنم که اکتخانام تموم‌میشع 

میشه یکم توضیح بدی برام که چه کردی ؟کلاس رفتی ؟چه آزمونی ثبت نام کردی ؟ از تابستون قصد دارم شروع کن ...

ببین یه چیزی بهت میگم که هیچکس بهت نمیگه

آزمون دادم قلمچی ولی حاضرم قسم بخورم هر وقت خودم با برنامه خودم رفتم هم ارامش بیشتری داشتم هم تستهای بیشتری زدم و هم یادگیریم رفته بالا کلاس اصلاااا نرفتم نمیرم و نخواهم رفت ، پولتونو حروم نکنید بشینید بخونید بخدا دارم میگم بخداااا اگه بخونیدا تک رقمی میارید ولی اینا رو هیچکی به من نگفت:)