هیی دختر جون منم پارسال تیر دقیقا همین سوالو پرسیدم فکرکردم دیره بیخیال شدم دوباره آذر ماه که دوازدهم بودم از یه مشاور پرسیدم الان شروع کنم دیره ؟گفت نه ولی من فکرکردم امید الکی میگه و خیلی میترسیدم
الان کمتر از یه ماه مونده به کنکور وخوام دارم میگم که نه دیر نیست اصلا نیست حتی همون آذر هم من میبینم میتونستم به راحتی ببندم درسا رو توکه تابستونی بخدا دیر نیست تازه بودم هست میتونی رتبه برتر شی اگه عالی بخونی
گفتی بعضیا از دهم شروع میکنن ببین کسایی که از دهم شروع میکنن بیشتریا وسط راه ولمیکنن اگه از دهم شروع میکردی خسته بودی وجا میزدی خیلیارو دیدم
اصلا وقتی وارد دوازدهم میشی مطابق آزمون میخونی چه دهم خونده باشی قبلا چه نخونده باشی بازم باید بخونی یعنی حتی اگه دهم صفرم باشی چون چند بار درسال دهم رو میخونی فرقی باکسی که قبلا دهم روخونده نداری
اتفاقا اینکه از تابستون دوازدهم آدم شروع کنه به نظرم بهتر از دهم وثازدهم شروع کرده چون انرژی بیشتری داره من خودم یازدهم خیلی میخونم واسه همین دوازدهم که رسیدم خسته شدم وهرکتر کردم نشد درس بخونم
من خودم الان پشیمونم اگر حتی از بهمن هم ساعت مطالعمو میبردم بالا و باکیفیت میخوندم همه تلاشمو میکردم قبول میشدم ولی خب من گفتم نمیرسم و ول کردم و گفتم بشینم واسه سال بعد.اصلا فکر نکن دیره اصلا دیر نیست اصلا