2777
2789

یا غریب الغربا خودت شفاعتمون کن ❤🥺

امیدوارم خدا از سر تقصیرات هنه بگذرن و حاحت دلهامون بدن 

@مامان،مهدیار دوستاتون تگ کنین

@eliott93 دوستاتون تگ کنین

@اعتصامی عیدتون مبارک میشه دوستاتون تگ کنین

@منتظرررررظهور دوستاتون تگ کنین

@الماس1400 نیستی کجایی

اسم هاتون بگین نیت هم کنین

من به دنیا اومدم خوب باشم، مهربونی هدیه بدم❤هردعایی خواستی بگو برات میخونم❤😍هر سوره ای خواستی دریغ نکن بگو حتما بهم برات میخونم، خواستی اسمت بگو نماز شب اسمت مینویسم مهربون به جای اینکه هم ناراحت کنیم با هم مهربون باشیم تو هم برای تعجیل در ظهور اقا امام زمان (عج)  یه دونه صلوات بفرست قشنگم. به امید روز های پر از مهربونی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه منم دعاکن

واسه روبراه شدن زندگیم و آدم شدن شوهرم

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹

حاجت روا بشی انشاالله

لطفا به نیت سلامتی خانوادم بخون

ممنونم

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

انشاءالله حاجت روا شی منم دعا کنین انشاءالله حاجت روا شم منتظر ی خبری ام برسه انشاءالله و خدا مهرمو ب دل اونی ک دوسش دارم بندازه انشاءالله اسمم نیلوفر و سر یه مسعله اعصاب و آرامش نداریم تقاص پس بده و یه موضوع دیکه ام ک تو ذهنمه حل شه

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹

برا سلامتی پدر مادرم هم دعا کن انشاءالله 

امضامو میخونی؟🌸🍀نیت میکنین هدیه به اسم های آبی سوره مبارکه توحید یا سوره مبارکه  حمد یا صلوات بفرستین به نیت نیلوفر انشاءالله و ازشون بخواین انشاءالله برام دعا کنن🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🍀🌸آقا امام زمان علیه السلام.اقا امام رضا علیه السلام حضرت ابوالفضل علیه السلام  نرجس خاتون سلام الله علیها🌸شهید ابراهیم هادی. شهید سید احمد پلارک. شهید سید مجتبی علمدار 🌸🍀اگه یادتون بود سر نمازتون دعام کنین انشاءالله 🦋🌹