2777
2789

من کامفورت ندادم 

ولی اچ آ به پسرم دادم زیاد وزن نگرفت ( البته دکتر اشتباهی براش نوشته بود )

اچ آ هم رژیمیه 

پسرم حالت عادی ماهی۱/۵ کیلو وزن میگیره ولی با شیرخشک اچ آ اینبار دوماه یک کیلو وزن گرفته بود

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
من کامفورت ندادم  ولی اچ آ به پسرم دادم زیاد وزن نگرفت ( البته دکتر اشتباهی براش نوشته بود ) ...

ای وای😖😖الان چ شیرخشکی استفاده میکنه؟

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای😖😖الان چ شیرخشکی استفاده میکنه؟

سوپرامیل۱

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
کمکی میدین یا در کل شیرخشکی هست و چن ماهشه وزنگیریش چطوره دل درد و نفخ و یوبوست ندارع؟؟

کلا شیرخشکیه چون نارس به دنیا اومد اولش شیرم براش سنگین بود بعدش ک کولیک شدید داشت ، شیرخشکیش کردم اذیت نشه 

نه خدارو شکر روزی سه بار دستشویی می‌کنه ، اصلا اذیت نمیشه

۴ ماه و ۱۲ روزشع 

تازه شروع کردم بهش میدم حدودا ۱۰ روزه ولی به نظرم داره وزن میگیره چون لباساش یکم تنگ شدن براش 

کلا شیرخشکیه چون نارس به دنیا اومد اولش شیرم براش سنگین بود بعدش ک کولیک شدید داشت ، شیرخشکیش کردم ا ...

دختر منم کولیک داره چن روزه کامفورت میدم بنظر ارومتره البته کمکی میدم اما نظرات ک میخوندم همه میگفتن رژیمیه .دختر منم کم وزن بدنیا اومد وزنش پایینه میگم بدتر نشه روند رشدش پس این سوپرامیل امتحان میکنم ممنون 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
دختر منم کولیک داره چن روزه کامفورت میدم بنظر ارومتره البته کمکی میدم اما نظرات ک میخوندم همه میگفتن ...

پسر منم کولیک داشت ، کولیکش برطرف شد سه ماهگی 

با قطره و شربت و صدای سشوار و لباسشویی آرومش میکردم 

پسر من با وزن ۲۲۰۰به دنیا اومد 

انشاالله دختر گلت هم زودتر کولیکش خوب بشه و تپلی بشه 😘💕