یاس71 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 5361 عنوان شیرخشک ببلاک کامفورت 1683 بازدید | 7 پست ب نوزادتون دادین؟وزن گرفته؟اخه میگن رژیمیه وزن گیری خوبی نداره ..نتیجه شما چیه از استفادش؟ تو تنها دلیل خوب این دنیای بدی 1401/03/21 | 11:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21725 من کامفورت ندادم ولی اچ آ به پسرم دادم زیاد وزن نگرفت ( البته دکتر اشتباهی براش نوشته بود )اچ آ هم رژیمیه پسرم حالت عادی ماهی۱/۵ کیلو وزن میگیره ولی با شیرخشک اچ آ اینبار دوماه یک کیلو وزن گرفته بود پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
یاس71 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 5361 من کامفورت ندادم ولی اچ آ به پسرم دادم زیاد وزن نگرفت ( البته دکتر اشتباهی براش نوشته بود ) ... ای وای😖😖الان چ شیرخشکی استفاده میکنه؟ تو تنها دلیل خوب این دنیای بدی
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21725 ای وای😖😖الان چ شیرخشکی استفاده میکنه؟ سوپرامیل۱ پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
یاس71 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 5361 سوپرامیل۱ کمکی میدین یا در کل شیرخشکی هست و چن ماهشه وزنگیریش چطوره دل درد و نفخ و یوبوست ندارع؟؟ تو تنها دلیل خوب این دنیای بدی
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21725 کمکی میدین یا در کل شیرخشکی هست و چن ماهشه وزنگیریش چطوره دل درد و نفخ و یوبوست ندارع؟؟ کلا شیرخشکیه چون نارس به دنیا اومد اولش شیرم براش سنگین بود بعدش ک کولیک شدید داشت ، شیرخشکیش کردم اذیت نشه نه خدارو شکر روزی سه بار دستشویی میکنه ، اصلا اذیت نمیشه۴ ماه و ۱۲ روزشع تازه شروع کردم بهش میدم حدودا ۱۰ روزه ولی به نظرم داره وزن میگیره چون لباساش یکم تنگ شدن براش پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
یاس71 مدیر استارتر عضویت: 1398/02/16 تعداد پست: 5361 کلا شیرخشکیه چون نارس به دنیا اومد اولش شیرم براش سنگین بود بعدش ک کولیک شدید داشت ، شیرخشکیش کردم ا ... دختر منم کولیک داره چن روزه کامفورت میدم بنظر ارومتره البته کمکی میدم اما نظرات ک میخوندم همه میگفتن رژیمیه .دختر منم کم وزن بدنیا اومد وزنش پایینه میگم بدتر نشه روند رشدش پس این سوپرامیل امتحان میکنم ممنون تو تنها دلیل خوب این دنیای بدی
دلبرمومشکی2 عضویت: 1399/09/27 تعداد پست: 21725 دختر منم کولیک داره چن روزه کامفورت میدم بنظر ارومتره البته کمکی میدم اما نظرات ک میخوندم همه میگفتن ... پسر منم کولیک داشت ، کولیکش برطرف شد سه ماهگی با قطره و شربت و صدای سشوار و لباسشویی آرومش میکردم پسر من با وزن ۲۲۰۰به دنیا اومد انشاالله دختر گلت هم زودتر کولیکش خوب بشه و تپلی بشه 😘💕 پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم