2777
2789
عنوان

دوستم بهم فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 21 پست
شوهر من اصلا فرق داره چون وسواس داره نه جذب میشه نه تحریک میشه. بعد من بغض میکنم🥺

دقیقا اخلاق منو دارن 

ولی خب بازم میگم دیگه درمورد توجه صحبت نکنید 

و اگه فکر میکنید کمک هست بهتره پیش یک روانشناس برید 

خانوم مهندس ( خواهرم ) از ایران رفت و کاربریش دست من موند
عزیزم این خانوم دوستت نیست به نظرم ...من جات باشم ارتباطمو قطع میکنم باهاش 

اره خیلی کرم داره سر این موضوع

شوهرم با شوهرش دوسته

و شوهر اون پشته زنشه،شوهر من نه

از این طریق شوهرم رو میکشن سمت خودشون و من رو حرص میدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا خیلی ضایعم کرد انقدر اون روز گریه کردم چون واقعا پشتم رو خالی کرد شوهرم پای خوشی خودش ...

حالا این اخلاقای گندشو میدونیو هی بهش میگی بهت محبت کنه حتی پیش رفیقت میخام نکنه توأم ضدحال بزن اینبار تو محلش نده تا بفهمه گدای محبتش نیستی بزار رفیقتم بفهمه اصن مگه دنیا ب آخر میرسه والا بخدا برا خودت خوش باش 

حالا این اخلاقای گندشو میدونیو هی بهش میگی بهت محبت کنه حتی پیش رفیقت میخام نکنه توأم ضدحال بزن اینب ...

چه میدونم

واقعا عقل ندارم

اگه داشتم وضعم این نبود

منم از درون خیلی مشکلات دارم،اعتماد بنفسم رو از دست دادم.

بازم خداروشکر

ایشالا همه خوشبخت و شاد باشن واقعا

قسمت منم این بود تو زندگی

😂😂😂😂شوهر منم همینطوریه زیاد حساس نباش یا تازه عروسی یام هموز بچه ندارید بچه که بیاد اصلا این چیزارو بچه بازی میدونید.

فقط اینو بگم ب شوهرت نقطه ظعف نشون نده ک لج میکنه یا همش سر ی قضیه قهر یا لج نکن همش سعی کن حمایتش کنی پیش دوستت سعی کن نشون بدی ک زندگیت روبراهه ن اینکه بفهمه داری حرص میخوری وحسرت میخوری اعتماد ب نفس داشته باش یجور رفتار کن ک انگار شوهرتو زندگیتو خیلی قبول داری و بکش بالا ن اینکه اونا اونجورین توام از رو اونا تقلید کنی مردا کلا بدشون میاد با ی نفر مقایسه بشن و اینم بگم شوهر من ی اخلاقی داره بسیار آدم رک و صافو ساده ایه من عاشق این رک بودنشم بهم کمتر میگه دوستت دارم و فلانو فلان ولی بیشتر ثابت میکنه بقیه ی مردا پیش جم خودشونو لوس میکنن هر دیقه قربون صدقه زنشون میرن ولی زیر زیرکی ببینی چ کارا ک نمیکنن خودم دیدم ک میگم