2777
2789
عنوان

دوستم بهم فخر میفروشه

449 بازدید | 21 پست

یه دوست قدیمی دارم،تنها مشکلمون اینه که با شوهرش همش پز میده

شوهرش خیلی خرف گوش کنه و نازش رو تو جمع میخره.بعد شوهر من کلا یه وقتهایی تو جمع عنق میشه.مخصوصا جلوی همین دوستم.انگار عمدی اینکار رو میکنه.

بهش میگم یه ثانیه داریم قدم میزنیم دستم رو بگیر.میخنده و نمیگیره.

قشنگ نقطه ضعفم رو فهمیده و برعکس میکنه.

منم حساس شدم

دیگه کار به جایی رسیده که ارتباطم با دوستم قطع شده.

دوستم‌هم کرم داره.حساسترم میکنه.

الان میگم اقا جلو اینها با من بد نباش.یکم احترام بذار.عصبی شده که من نمیتونم ادا در بیارم.

به خدا دور و ورمون همه زوجها بهم محبت میکنن.شوهر من همش با خودش و رفقاشه.میگم بیا کنارم بشین میره اونور میشینه

بغض دارم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اگه تو زندگیت خوشبختی و مشکلی بجز این با شوهرت نداری دور رفیقاتو خط بکش ، بعضی دوستا ازینکه فخر بفروشن لذت میبرن شایدم همش ظاهرسازیه و تو خونه جنگ و دعواس

گریسته‌ام خیلی سخت گریسته‌ام با این همه، غمی درون من است که با گریه هم خالی نمی‌شود🍃

ادما باهم فرق دارن یسریا محبتشون تو زبونشونه یسریا دوس دارن از کاراشون متوجه شید .شاید اینکه هی شوهرتون و زندگیتونو مقایسه کنید با دوستتون شوهرتونو سر لج انداخته به نظرم محبتی که واقعی باشه و همیشگی باشه هیچوقت جار زده نمیشه ...شوهرتون به نظرم از اینکه شما دائم در حال مقایسه باشید حالا چه توذهنتون چه به زبونتون داره اذیت میشه ...

میدونی چکار کن؟

از الان تا چن وقت تو جمع ها اصلا خودتو محتاج محبت شوهرت نشون نده بی اهمیت باش بهش با بقیه بخند اصلا نگاشم نکن

میبینی ی جوری میاد میچسبه بهت ک ..

التماس دعا
نه رفیق باز اصلا نیس منظورم اینه تو جمع حواسش مثل جوونهای دیگه به من نیس

خب سعی کنید شما هم بهش کم محلی کنید به نظرم اشتباه کردید گفتید که بهتون توجه کنه از نظر روانشناسی مرد ها با کم محلی بیشتر جذب میشن 

خانوم مهندس ( خواهرم ) از ایران رفت و کاربریش دست من موند
ادما باهم فرق دارن یسریا محبتشون تو زبونشونه یسریا دوس دارن از کاراشون متوجه شید .شاید اینکه هی شوهر ...

اخه خودش باعثشه

من و دوستم یه دعوای بد کردیم.شوهرمم به زبون پشت من بود و انیش بیار معرکه بود.

فرداش یهو دیدم رفته خونشون چیزی بگیره،رفته بالا چایی هم خورده باهاشون.

از اونجا به بعد خیلی حساس شدم.

خیلی کریه کردم.

دوستمم با ذوق زنگ زد که فقط تو مشکل داری و با شوهرت نشستیم خندیدیم و ...

خب سعی کنید شما هم بهش کم محلی کنید به نظرم اشتباه کردید گفتید که بهتون توجه کنه از نظر روانشناسی مر ...

شوهر من اصلا فرق داره

چون وسواس داره نه جذب میشه نه تحریک میشه.

بعد من بغض میکنم🥺

اخه خودش باعثشه من و دوستم یه دعوای بد کردیم.شوهرمم به زبون پشت من بود و انیش بیار معرکه بود. فردا ...

عزیزم این خانوم دوستت نیست به نظرم ...من جات باشم ارتباطمو قطع میکنم باهاش 

میدونی چکار کن؟ از الان تا چن وقت تو جمع ها اصلا خودتو محتاج محبت شوهرت نشون نده بی اهمیت باش بهش ب ...

اره همین کار رو میکنم

ولی نه جلوی این دوستم

این دوستم بیماره

اذیتم میکنه

جلوی این اصلا ظاهر نمیشم یه مدت