2777
2789
عنوان

الکی دارم گریه میکنم

390 بازدید | 10 پست

حالم یهو بد شد

هم‌فردا آنومالی دارم استرس دارم به حدی که تهوع گرفتم

هم‌امروز یه بی مهری کوچیک‌از همسرم‌دیدم

هم یاد سفر مشهدم بعد کورتاژم افتادم که صبح روز تولد حضرت زهرا رسیدیم مشهد تو قطار همسرم منو برد ته قطار ازم فیلم گرفت و روز زن بهم تبریک گفت و من چقد حالم بد بود و چقد میخواستم خودمو خوب جلوه بدم💔

اشکام بند نمیاد کاش فردا همه چی خوب باشه

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
همه چی عالیه فردا،به هیجان و خوشحالی بعدش فکر کن عزیزم

سر ان تی هم همین بودم

کاش بتونم خودمو کنترل کنم💔

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر ان تی هم همین بودم کاش بتونم خودمو کنترل کنم💔

میتونی نترس 

من دوسال پیش همچین شبی توی بیمارستان بستری بودم چون بچم مشکل داشت و باید سقط پزشکی میکردم 

برای بارداری بعدیم خیلییییی استرس کشیدم تا زایمان،درکت میکنم ولی به خدا بسپار ،همه چی عالیه

میتونی نترس  من دوسال پیش همچین شبی توی بیمارستان بستری بودم چون بچم مشکل داشت و باید سقط پزشک ...

منم تو همچین شرایطیم دقیقا

دعا کن برام عزیزم

دلت قرص اصلا نگران نباش

عزیزم خوبی؟؟من رفتم آنومالی همه چیز الحمدلله خوب بود فقط گفت دور قلبش یکم مایع هست🥺

باید اکو بدم دکتر خودم میگه اگه چیز دیگه ای نباشه این مورد نگران کننده نیس دعا کن تورو خدا برام❤️💔

عزیزم خوبی؟؟من رفتم آنومالی همه چیز الحمدلله خوب بود فقط گفت دور قلبش یکم مایع هست🥺 باید اکو بدم د ...

خدا رو شکر عزیزم که خوب بوده،انشاالله اکو رو هم که دادی دیگه خیالت راحت راحت میشه 

خدا واست حفظش کنه و به سلامتی دنیا بیاریش فندق کوچولو رو🤩

خدا رو شکر عزیزم که خوب بوده،انشاالله اکو رو هم که دادی دیگه خیالت راحت راحت میشه  خدا واست حف ...

ممنون عزیزم❤️❤️

سلام خوبین؟سن بارداری ما مثل همه شما تکوتاشو حس میکنی؟

سلام ممنون بله عزیزم من از۱۴هفته خودم حس کردم از۱۶هفته از رو شکمم مشخص بود 

جفتم خلفیه و لاغرم