2777
2789

مادری هست ک روزو شب با دخترش ۸ یا ۹ سالش داره کریه میکنه برای این ک حضانت دخترش نیوفته دست همسر ثابقش. خیلی هممون ناراحتیم .حتی این دختر بچه هم پدر ناطنی شو بیشتر دوست داره .حتی اون پدر ناطنی هم عاشق این دخترست و نمیخواد از دستش بده .خانواده خوب و صمیمی هستن

خدا پشت درم.در رو باز کن کارت دارم  

قانون که اینو میگه مگه اینکه پدر رد صلاحیت بشن یا خودشون این حق رو واگذار کنن... ان شاءالله شرایط مهیا بشه و همونی بشه که مادر میخواد... اگه دخترشون راضی نباشه شاید دادگاه قبول کنه... خدایااااا خودت جورش کن

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
قانون که اینو میگه مگه اینکه پدر رد صلاحیت بشن یا خودشون این حق رو واگذار کنن... ان شاءالله شرایط مه ...

الهی آمین . بخدا خودم دارم گریه میکنم خدارو التناس میکنم ب بزرگیش ک دل اون خانواده رو شاد کن ‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی آمین . بخدا خودم دارم گریه میکنم خدارو التناس میکنم ب بزرگیش ک دل اون خانواده رو شاد کن ‌

ان شاءالله حل میشه. مردا مگه بچه نگه میدارن؟ دو روز میره پیش باباش با گریه هاش طاقت باباش سر میاد می فرسته پیش مادرش... باباش زن داره؟ 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
ان شاءالله حل میشه. مردا مگه بچه نگه میدارن؟ دو روز میره پیش باباش با گریه هاش طاقت باباش سر میاد می ...

تازه زن گرفته .انشاالله ک همینطور بشه