2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک دوره مصرف کردم خیلی خوب بود ،دوباره الفا اسلیم سفارش دادم این یکی خییییلی بهتره ۵۰عدده من تو این ۵۰روز از ۷۸اومدم ۶۶،خیلی خوبه همه چربی هارو اب میکنه و پوست شل نمیشه هم 

زیبایید،اماخالی هستید،برایتان نمیشود مُرد.
عوارضش چی بوده برات؟ میگن توش شیشه هست چه مدت مصرف کردی؟ من اگه یه ماه مصرف کنم کافیمه..برگشت وزن ند ...

عوارضی ندیدم،ولی بهت پیشنهاد میکنم الفا بگیری البته اصل باشه چون واقعا فوق العادس، کد ریجستری هم داره 

قیمتش چنده گلم از کجا سفارش بدم

الفا ۵۰۰ ولی تخفیف میده بهتون،گلوریا فک کنم ۳۰۰ بود

ولی الفا خیلی بهتره ۵۰عدده گلوریا ۳۰تا،تاثیریشم عالیه و برگشت نداشت خدایی ،الان من چطوری باید به شما شمارشو بدم؟؟اینجا بذارم ؟

الفا ۵۰۰ ولی تخفیف میده بهتون،گلوریا فک کنم ۳۰۰ بود ولی الفا خیلی بهتره ۵۰عدده گلوریا ۳۰تا،تاثیریشم ...

اینستا دارید عزیزم؟ پیج اینستامو بدم بهتون اونجا برام بفرستید