2777
2789
عنوان

از عمل بینیم راضی نیستم 😕

842 بازدید | 33 پست

سلام

من 52 روزه عمل کردم،ولی هم تما م رخم هنوز بزرگه و هم پایین بینیم حالت مصنوعی داره در حالت سه رخ

من 4 روز بعد عملم که هنوز بینی تو آتل بود سوراخای بینیم گرد بود و پایین بینیم مرتب تر و شکل بهتری داشت ولی الان که 52 روزه میگذره سوراخای بینیم بیضی هست و کمی قرینه نیستن شکل اصلی سوراخا کدوم درسته 4 روز بعد عمل یا 52 روز بعد عمل!!؟ الان عکس سوراخای بینیم در چهارمین روز و پنحاهمین روز جفت هم میزارم مقایسه کنید

زوده واسه قضاوت

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زوده واسه قضاوت

پیش کی جراحی کردی ؟ 

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

عکس سوراخای بینیمو میزارم ببین چهارمین روز چقد بهتر بوده نسبت به الان

ورمه عزیزم بزار ببینم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

به خاطر ورمه  نه روز ۴ درسته نه ۵۲  زیر ۶ ماه هر روز ی شکلی میشه 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

جمع وجورتر شده ک