2777
2789

سلام خوبین خانوما

من پشت کنکوریم

پارسال نتونستم رتبه بیارم امسال خوندم ولییی هرچییی آزمون میدم هیچچچچچچ اصلا نمیتونم حتی در حد ۳۰ بزنم همشونو هی غلط غلط💔💔🤕بخدا روزی ۱۰ ساعت میخونم تست پوششی تکرار ولی هیچ😔😔خیلییی میترسم امسال قبول نشم چیکار کنم تروخدا ی راه حل بدید بهم🙂🙂💔💔💔

درسام تو تشریحی عالی همرو بلدم انقد مرورشون کردم ولی تو تست غلط میزنم🥺💔ی روش بگید تروخداا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رفع اشکال و تحلیل داری؟ 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
آره بخدا کتابامو کامل بلدم جوابم میبینم میگم من که اینو بلدم چرا اینجوری میشه😖💔

دفترچه بی دقتی داری؟ همش از بی دقتی و استرس هسش 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
چشم🥺روزی چند تا خوبه

هرچی بیشتر بهتر برو تو کانالا که تست و کتابای تست میزارن نمونه ازمونای قلمچی و سنجش و کنکورای سالهای قبل هرچی میتونی صبح تا شب بزن ناامیدم نشو شما مهارت تست زنیت کمه پس باید روش کار کنی قوی شه دیگه من هرکی دیدم رتبه خوب آورده گفته تست زیاد زدم

نه،الان آنقدر استرس دارم که دیگ شباهم خابم نمیبره از ترس قبول نشدن😐💔

ترس؟ دنیا به آخر میرسه مگه؟ یه نفر قبولی دارو بود اتفاقا اونم تا یکی دو ماه آخر درصداش افتضاح ولی با تست زیاد و رفع اشکال خودشو رسوند قبول شد 

شما هم تست رو حتی به غلط زیااااد کار کن رفع اشکال کن دفترچه بی دقتی بردار که مثلا از رادیکال فرجه دو باید هم +و هم_و در نظر بگیرم یا مثلاگلیکولیز رو همه دارن ولی فتوسنتز مخصوص کلروفیل دارهاس حالا میخواد جلبک که آغازیه باشه یا سیانوباکتر تا گیاه پیشرفته پس اگه اومد تو گزینه گفتش همه ی.... پس.... همین طور اشتباهاتت رو تحلیل کن و چندین بار اون تست ها رو حل کن همین کنکور سال های اخیر چه خارج چه داخل همه رو چند بار حل کن اشتباهاتت رو هم تو دفترچه بنویس درستشم بنویس دوباره تمرین و تمرین