2777
2789

ان تیت چند بود 

این که خوبه سندرم داون ۱ به ۷۷۰۰ولی اونقدر نیست که سلفری بخوادکه

کور و کر عشقیم، تو کر من ز تو کر تر 🤨 تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر 🤔 گویندکه عشّاق جهان عقل ندارند 🤪 یعنی تو خری، من به مراتب ز تو خر تر🥴😐😒  با من حرف بزن خوشحال میشم😊❤👈🏻                                                                   https://harfeto.timefriend.net/16659465436185

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر ببخشید 😔 کسی می دونه این آزمایش من نیاز به امینوسنتز داره یا نه ؟ تا فردا برم پیش دکتر است ...

اشکال نداره شما سلفری انجام‌دادی؟فکرکنم برا سندرم داون ریسک داری

نت ضعیف دیرمیاد عکس عددانی ۱.۷میلی متر

عزیزم من از دیروز که جواب آزمایشم گرفتم کلی توی نت چرخیدم به نظرم جواب شما کاملا نرمال و کم خطره 

ولی مال من ریسک سندرم داون بالاست😔

خوشحال میشم پیجم 
اشکال نداره شما سلفری انجام‌دادی؟فکرکنم برا سندرم داون ریسک داری

نه سلفری انجام ندادم 

این غربالگری سه ماهه اول بود 

حالا نمیدونم با این ریسک دکتر سلفری میده یا آمینوسنتز 

خیلی از آمینو میترسم از اون بدتر میترسم بچه م مشکلی داشته باشه

خوشحال میشم پیجم 
عزیزم من از دیروز که جواب آزمایشم گرفتم کلی توی نت چرخیدم به نظرم جواب شما کاملا نرمال و کم خطره&nbs ...

انشالله شماهم مشکلی نداشته باشی ببین بستگی به آزمایشگاهم داره مثلا ریسک ازچندنفرو نشون بده الان مال شما ریسکتون بین چندنفره؟

نه سلفری انجام ندادم  این غربالگری سه ماهه اول بود  حالا نمیدونم با این ریسک دکتر سلفری ...

من این آزمایشو ب دکترم‌نشون دادم گفت برو سلفری دقیقتره اگرسلفری مثبت بشه بعدمیفرستن برا آمینیو الان شماچندهفته ای

انشالله شماهم مشکلی نداشته باشی ببین بستگی به آزمایشگاهم داره مثلا ریسک ازچندنفرو نشون بده الان مال ...

نمی دونم از اون سر در نمیارم 

ولی پایین همین نمودار T21 یه عدد ۱:۴۶۵  نوشته 

خوشحال میشم پیجم 
نمی دونم از اون سر در نمیارم  ولی پایین همین نمودار T21 یه عدد ۱:۴۶۵  نوشته

به احتمال زیادنیاز به یه آزمایش دیگه هم داریم ولی با این گرونی چجوری آخه الان ازمایش من نزدیک ۵تومن هزینشه موندم چیکارکنم