2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 64 پست
برای من ۹ ماه ۹ میلیون در میاد اینجا😐😐😐😐

وای چه گرون

تهرانی؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من از مربی پسرم پرسیدم گفتم بازم حین سال،خرج داره؟ گفت ما میدونیم خانواده ها در مضیغه هستن تو این ز ...

راستش من نپرسیدم از مسولش اینو یکی از مادر بهم گفت که خرجای دیگه هم داره

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله اینطوری راضی بشه و عادت کنه کلاس زبان که اینطوری راضی نشد فقط میگفت بریم خونه راستش عذاب و ...

نه عزیزم به زود گذاشتن نیست ، پسر خواهر منم کوچیکه یه مدت رفته کلاس کاراته هی میگفت دوست ندارم و خوشش نیومد و نرفت الان یک سال گذشته دوباره ثبت نامش کرد ذوق داره و مرتب میره واقعا حرف اون خانوم درسته نظر بچه ها ثابت نیست

میگن بچه هایی که نمیرن و استرس دارن باید یه مدت بهشون بگی تو حیاطم و جایی نمیرم، من بچه های مهدو دید ...

چقدر خوبه

عاشق اینجور بچه هام

بچه های من هرجا بریم مث چسب میچسبن بهم

منم تصمیم دارم برم حداقل ماه اول رو کامل مدرسه بمونم که اخت بشه بچم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
راستش من نپرسیدم از مسولش اینو یکی از مادر بهم گفت که خرجای دیگه هم داره

خدا کنه خرج نتراشن یکسره

من داداشمو یادمه هرروز معلمش میگفت یه چیز بیار

قیچی زیگزاگی

آب رنگ

کاغذ رنگی

حالا اون زمان ارزونی بود

ولی حالا چی😔

چقدر خوبه عاشق اینجور بچه هام بچه های من هرجا بریم مث چسب میچسبن بهم منم تصمیم دارم برم حداقل ماه ...

منم شرایطم همینه باید بمونم دخترم به سختی ازم جدا میشه 

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
منم شرایطم همینه باید بمونم دخترم به سختی ازم جدا میشه 

شما همین یه فرزندو دارید فقط؟

خدا کنه خرج نتراشن یکسره من داداشمو یادمه هرروز معلمش میگفت یه چیز بیار قیچی زیگزاگی آب رنگ کاغذ ...

حالا هم اکثر جاها همینطوره مخصوصا پیش دبستانی مهد خیلی خرج تراشی میکنن

چند تا مدرسه غیر انتفاعی نزدیکم هست فردا حتما میرم برای پرس و جو

به سلامتی😍

فقط کپی شناسنامه ۳تاتون برای خودتو همسرت صفحه اول و دوم

و کپی کارت ملی خودت و همسرت

و کپی کارت واکسن فرزندت

رو همراه داشته باش،جایی رفتی دیدی خوبه 

اوله کار اینا رو میخوات

حالا هم اکثر جاها همینطوره مخصوصا پیش دبستانی مهد خیلی خرج تراشی میکنن

حالا اینکه مربیش اینجوری بهم گفت

خدا کنه یهو نطرش عوض نشه🤪

حالا اینکه مربیش اینجوری بهم گفت خدا کنه یهو نطرش عوض نشه🤪

انشاءالله عوض نشه