2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه. مبارکت باشه عزیزم یه کم توضیح میدی از بعد عمل  از کی سر پاشدی و اینکه خیلی سخته بعد عمل ...

سلامت باشی.. من یه خرده تو ریکاوری اذیت شدم اما برا خیلیا آسون بود... تا وقتی تامپون داخل بینیته اذیتی بعد از اون راحتی دیگه

همه دنیا بخواد و تو بگی نه؛ نخواد و تو بگی آره تمومه؛همین که اول و آخر تو هستی؛به محتاج تو محتاجی حرومه....

حقیقتا که منم میترسم 

مهاجرت کردم عمل میکنم 

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
@deli_shoon    

آفرین 🤝🏻

یاد گرفتیا

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
یدونه از اینا میزاری @ بعد نام کاربری کسی که میخوای می‌نویسی خودش بقیه اسمشو میاره میزنی روش و تمام& ...

تاپیک رو میشه بروز رسانی هم کرد؟

یعنی همینو شب بزور رسانی کنم‌

الان فانتزی شدن یعنی؟ یا طبیعی عمل شدن خوشبحالشون 🌺

همشون طبیعی به جز دختر خالم که فانتزیه 

اصلا قیافش فوق العاده عوض شده من همیشه فک میکنم اگر جراحی بینی نبود با بینی قبلشون واقعا فاجعه بودن😂

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
همشون طبیعی به جز دختر خالم که فانتزیه  اصلا قیافش فوق العاده عوض شده من همیشه فک میکنم اگر جر ...

وای چقدر خوب

امیدوارم شدم

اخه فکر میکردم نود درصد پشیمون میشن 🙄

نزدیک یک ماهه عمل کردم با اینحال راضی راضیم 

مراقبتش سخته ولی ارزششو داره بنظرم 😍

من که خیلی عوض شدم 😍

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️