2777
2789

منم یه ماهه عمل کردم هزینه عمل۱۷ شد با هزینه های جانبی تا۱۹ رفت خوبه راضیم اولاش خیلی سخته من بهوش آمدم حالم بد بود ولی بعد درآوردن تامپونا خوب شدم کلا سختی داره اگه بینی خوب باشه عمل کردن اشتباهه ولی من بینیم به صورتم نمیومد عمل کردم الان خوبه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه ماهه عمل کردم هزینه عمل۱۷ شد با هزینه های جانبی تا۱۹ رفت خوبه راضیم اولاش خیلی سخته من بهوش آ ...

مبارک باشه.  خدا روشکر 

اولین بار که دیدی خوشت اومد ؟ یا بعدش برات کم کم جا افتاد 

تاپیک رو میشه بروز رسانی هم کرد؟ یعنی همینو شب بزور رسانی کنم‌

تقریبا آره...خودشو نه ولی میتونی لینک همین تاپیک رو کپی کنی

بعد همون موقع که میخوای بقیه جواب بدن یه تاپیک جدید بزنی توش این لینک رو بزاری 

کاربرا که روی لینک بزنن این تاپیک براشون باز میشه

منم یه ماهه عمل کردم هزینه عمل۱۷ شد با هزینه های جانبی تا۱۹ رفت خوبه راضیم اولاش خیلی سخته من بهوش آ ...

عزیزم شما پیش کدوم دکتر عمل کردین؟ 

همه دنیا بخواد و تو بگی نه؛ نخواد و تو بگی آره تمومه؛همین که اول و آخر تو هستی؛به محتاج تو محتاجی حرومه....
مبارک باشه.  از خونه میری بیرون‌ شوهرت خسته نشده

مرسی عزیزم آره میرم گاهی 

نه نامزد دارم البته 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
اولین بار که دیدی خوشت اومد ؟ یا شوک شدی؟

خیلی خوشم اومد خیلی باورم نمیشد این همه تغییر کنم البته بینیم خیییلی بد نبود اما کلا خیلی بهتر شدم حتی الانم که کلی ورم داره 

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
مبارک باشه.  خدا روشکر  اولین بار که دیدی خوشت اومد ؟ یا بعدش برات کم کم جا افتاد

والا خوشم آمد جون من بعد زایمان و تنها بچه داری کردن خیلی لاغر شدم تو صورتم بینیم بزرگ نشون میداد دیگه عمل کردن کلا به صورتم میاد و همه هم خوششون میاد

خوشبختم پیش هوشیار عباسی عمل کردم عزیزم

قربونت همچنین.... ان شاالله نتیجه عالی بشه

همه دنیا بخواد و تو بگی نه؛ نخواد و تو بگی آره تمومه؛همین که اول و آخر تو هستی؛به محتاج تو محتاجی حرومه....