2777
2789

می‌خوام بهشون دروغ بگم که درسم تموم شده و مدرک رو گرفتم  والان لیسانس حقوق دارم (درصورتی که رو هم رفته دو ترم خوندم)ولی سه سال هست دارم میخونم مثلاً 

به نظرتون میفهمن؟ میشه بگم مدرکم دست دانشگاه هست نگرفتم ؟

آخه این رشته مو دوست ندارم می‌خوام برم یه رشته دیگه ولی مامانم میگه اگر انصراف بدی ابرومو می بری منم مجبور شدم به همه دروغ بگم 

البته نامزدم از همه چی خبر داره 😂 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبختممممم😁😁

منم رفتم دانشگاه فقط یه ترم خوندم بقیه رو ول کردم اما به کسی نگفتم چون واقعا علاقه ندارم به این رشته 

الان هم یه ترم دیگه باید دانشگام تموم‌شع مثلا ،😂

خوشبختممممم😁😁  منم رفتم دانشگاه فقط یه ترم خوندم بقیه رو ول کردم اما به کسی نگفتم چون واقعا ...

استرس نداری ؟؟؟😂😂😂

نمی ترسی لو بری ؟؟؟

رشته آت چی بوده؟

میخوای بری یه رشته دیگه 

چقدر خوشحالم پیدات کردم لهنتی 😍😍😍😍🤗🤗🤗🫂🫂

بقیه ترماتو نرفتی؟ منم انصراف دادم هرسری خواستگار میاد همین مشکلو دارم😑

نه دیگه نامزدم گفتم دوست ندارم گفت نرو‌ ولش کن 

ولی مامانم گفت عرضه داری انصراف بده 🪓

خوب خانواده خبر دارن انصراف دادی ؟

نمیخوای مجدد بخونی؟

نه دیگه نامزدم گفتم دوست ندارم گفت نرو‌ ولش کن  ولی مامانم گفت عرضه داری انصراف بده 🪓 خوب خا ...

خانواده اره البته بابام فک میکنه ول کردم نمیدونه انصراف دادم ، والا کنکور دادم اونیکه میخواستم نیاوردم همچنان موندم👩‍🦯

استرس نداری ؟؟؟😂😂😂 نمی ترسی لو بری ؟؟؟ رشته آت چی بوده؟ میخوای بری یه رشته دیگه  چقدر خو ...

خیلییی از خانوادم میترسم 

اخه پول میدادن واسه دانشگاه یعنی واسه اینکه لو نرم مجبور بودم ازشون بگیرم ولی همه ش رو هم جم شد اگه چیزی گفتم میگم بیا اینم پولتون حداقل کمتر حرص بخورن   

چرا متاسفانه خیلی سریشن  چپ راست میگن درست تموم شده مدرکت کرقتی کی میری سرکار چند واحد مونده و ...

ب نامزدت راستشو بگو ولی خانوادش اگه خیلی پاجبه و باعث میشه قبولت نکنن میشه ی کاریش کرد حالا

کاربری واگذار شده

چرا متاسفانه خیلی سریشن  چپ راست میگن درست تموم شده مدرکت کرقتی کی میری سرکار چند واحد مونده و ...

عجب سیریشین بگو من سرکار رفتن نرفتنم به شما چه ربطی داره مگه من باید نون بیار زندگیم باشم؟ به شوهرت بکو زبون خانوادشو کوتاه کنه وبگه به شماربطی نداره