2777
2789
عنوان

مامانا چ شیرخشکی بعنوان کمکی ب نی نی میدین برای وزنگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 3438 بازدید | 49 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نی نی من صورتش زرد و سیاهه همچنان  ۷۰ روزشم هست😔😔 تو ۵۵ روزگی سفیددشد ولی باز بعد واکسن تیر ...

الان چن کیلو هست نی نی منم ۶۷ روزه هست و رنگش تیره بعضی اوقات موقه تولدش سرخ سفید بود🥴بنظر من ته رنگ زردی هنوز داره ک دکترا میگن مهم نیی 

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  
الان چن کیلو هست نی نی منم ۶۷ روزه هست و رنگش تیره بعضی اوقات موقه تولدش سرخ سفید بود🥴بنظر من ته رن ...

نی نی من ۵ و نیم 

برا من ته رنگ زرد رو داره 

دکتر هم میگه زردی نداره 

ميشه برام صلوات بفرستيد 🌹اجرتون با اقا امام حسين(ع)
ببلاک ۱

کمکی یا در کل شیرخشکیه ؟چن‌پیمانه تو ی وعده میخوره ..دختر من اصلا اشتها نداره یک‌ پیمانه بزور میخوره و شیر خودمم نهاینش یک دقیقه اییی۰😶

نی نی من ۵ و نیم  برا من ته رنگ زرد رو داره  دکتر هم میگه زردی نداره

نی نی من ۴۴۰۰🥺🥺🥺البته با ۲۷۰۰ بدنیا اومد.خیلی ناراحتم الانم کامفورت ببلاک میدم اونم کم .اونم ک میگن رژیمیه .اخه کولیک داره میترسم عوض کنم شیرشو

کمکی یا در کل شیرخشکیه ؟چن‌پیمانه تو ی وعده میخوره ..دختر من اصلا اشتها نداره یک‌ پیمانه بزور میخوره ...

چن کیلوعه عزیزم

نه کمکی میدم بهش

کلا به جز شیر خودم که هر دو ساعت میدم بهش صب و ظهر و شب و گاهی اوقات هصرها تنظیم کردم هر سری هم ۶۰ سی سی میدم بهش خوب میخوره  

نی نی من ۴۴۰۰🥺🥺🥺البته با ۲۷۰۰ بدنیا اومد.خیلی ناراحتم الانم کامفورت ببلاک میدم اونم کم .اونم ک می ...

پسره منم ۲۶۰۰ بود موقع تولد 

ناراحت نباش عزیزم. خب ب جز اون شیر خشک دیگه ای امتحان کردی ؟

چن کیلوعه عزیزم نه کمکی میدم بهش کلا به جز شیر خودم که هر دو ساعت میدم بهش صب و ظهر و شب و گاهی او ...

من ۳۰ سی سی درست میکنم اخرش هم می مونه 🥴۴۴۰۰ هست ...کولیک نداشت نی نی شما؟ببلاک سادع میخوره؟

پسره منم ۲۶۰۰ بود موقع تولد  ناراحت نباش عزیزم. خب ب جز اون شیر خشک دیگه ای امتحان کردی ؟

آپتامیل گرفتم اصلا قوررررت نمیده ب هیچ عنوان باز این کامفورت با اینکع تلخه بهترک میخوره۰😕😕